Hanyag a tartásom, mivel lehetne ezt kiküszöbölni? Halottam hogy léteznek testtartást javító fűzők, ezek mennyire hatásosak?
Nekem van orvosi fűzőm. Hát, azon túl, hogy iszonyú ronda, alá-fölé pólót kell felvenni legalább, hogy ki lehessen menni az utcára, iszonyú meleg, és még sz*rul is van megcsinálva, igazán semmi gondom sincs vele.
A tartásodra ajánlom inkább az úszást, tornát, lovaglást, társastáncot, vagy ha mindenáron fűzőt akarsz, akkor az acélmerevítős, hosszú változatok közül válogass! www.corset4you.com A fűzőhöz hozzá kell szokni, ez egyénektől függ, hogy ki mennyi idő alatt tudja megszokni...
Az orvosi fűző viszont szimplán borzalmas, és az orvosok nem értenek hozzá. Nekem 4x rontották el a fűzőt, egyszer több, mint egy év után jöttek rá, hogy az akkori fűzőm nem hogy segített volna, de még rontott is, mert elnéztek valamit a R képen... Visszafordíthatatlan károkat okozott, de ez van. Szóval ha csak a tartésoddal van a gond, és nincs különösebben görbe gerinced, akkor inkább maradj az eddig felajánlott délutáni tevékenységeknél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!