Kedves szülők! Mit tennétek, ha a gyereketek ilyen helyzetbe kerülne? Tudnátok tanácsot adni? (bővebben lent)
A helyzet az,hogy 2 hete nagyon rosszul érzem magam,és nem tudom mit csináljak.
Fáj a fejem,szédülök,de leginkább a fejembem èrzem ezt.Nyomàst érzek még a fejemben ezen kívül,nehéznek èrzem.Nehezen nyelek,alig megy le pár falat ètel,annyira fáj a nyelés,ha csak reflexszerűen nyelek,akkor is nehezen megy,olyan,mintha valami idegentest is lenne a nyelőcsövemben.1 hete körülbelül napi 200 kalóriát tudok bevinni ezek miatt,de utána is erős hányingerem van.Ha nem eszem akkor is,szóval szinte állandó az erős hányinger.Ezek miatt le is fogytam már 4 kg-t,pedig nem akarnék fogyni.(Bàr még az a legkisebb gond.)Kisugárzik a fájdalom a hátamba erősen.Ezen kívül fáj a szegycsontomnál,levegő vètelre mellkasi nyomásérzetem van.Köhögök,nehezen veszem a levegőt,kilégzéskor talán mintha egy kis sípolás is lenne.Erősen fáj a hasam.Nem is tudom melyik fáj,a gyomrom vagy a beleim.Lehet,hogy mindkettő.
Nagyon tanácstalan vagyok,mert a háziorvosom szerint nincs semmi bajom.Hát,elég èrdekes szerintem,ha ilyen egy egészséges 18 éves.
Elmennék magán orvoshoz, kellene egy belgyógyászati kivizsgálás, vérvétel. Amúgy nem sok a savad, a tüneteid fele olyan, mint amikor nagyon előjött a refluxom, akkor nekem is hányingerem volt, nem tudtam szinte semmit enni, fájt a gyomrom, sokat fogytam. Lehet köhögés és rekedtség is ilyenkor.
Szerintem csináltatnod kellene egy vérképet, hasi ultrahangot egy normális belgyógyásszal, aki meg is vizsgálna alaposan, vagy elküldene további vizsgálatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!