Szülők! Mit adtatok, vagy mit terveztetek/terveztek a
gyereketek 20. szülinapára? Vagy csak egy nap, mint a
többi?
Figyelt kérdés
Hallottam már szülőt kétségbeesve keresgélni ajándékot a fia 20. szülinapjára, és gyűlölte magát, mert elfelejtette, pedig szerinte ez azért elég kerek szám ahhoz, hogy illően meg legyen ünnepelve.
Én viszont a 20.ra egy "boldog 20. szülinapot" bögrét kaptam, és még tortát sem. Pedig eddig minden évben volt tortám.
Félreértés ne essék, nem "rinyálok", egyszerűen csak kiváncsi vagyok, hogy más családoknál mennyire fontosan ezek a dolgok.
Nem emlékszem mit kaptam a 20. születésnapomra. Valószínűleg a megszokott értékben ajándékot, amire épp szükségem volt.
2014. szept. 27. 20:50
2/15 anonim válasza:
en most lettem 18...
ugymond most lettem "felnott" a csaladdal ( en,anyum,tesom,es a volegenyem) elmentunk egy etterembe,megittunk 1 uveg pezsgot,torta,fellettem koszontve es ennyi..... ajandekok?!.. nem kertem semmit sem,de penzt kaptam azt pedig felre raktam a kesobbiekre.. a 20-ik? 30?40?
tesom most lett kereken 40 nem volt nagy felhajtas,csak torta,boldog szulinapot es ennyi...... amugy nem ertem hogy a szulinapot minek unnepeljuk?!.. 1 evvel oregebb leszel 1 evvel hamarabb halsz meg........
2014. szept. 27. 20:50
3/15 anonim válasza:
Én a 15-re kaptam utoljára tortát, és még a 18. sem lett megünnepelve.
Szerintem fontos lenne, ugyanúgy mint a karácsony, húsvét stb.
Én novemberben leszek 20, de nem is érdekel, és nem is számítok semmire...
2014. szept. 27. 20:54
4/15 anonim válasza:
Szüleim tortát sütöttek, és kaptam egy arany láncot. De már akkor sem tartottam annyira fontosnak a megünneplést, mint gyerekként. Átértékelődtek az ilyen ünnepek bennem. Most 34 éves vagyok, és nem várok semmit el.
2014. szept. 27. 20:56
5/15 anonim válasza:
Én kb. 8-10 éves koromban kaptam utoljára tortát. Azt is, rettentő csóró körülmények között. A szüleim megvették a torta lapot aztán elvágták, hogy "3 emeletes legyen+
és a köztes részeket meg a tetejét bekenték cukros, margarinos, kakaós valamivel. Én soha nem szerettem, és rettentő rossz íze volt, kisgyerekként, de mindig nagyon örültem neki, mert nem szerettem volna a szüleimet megbántani.
Főleg azért, mert ők a lehetőségük szerint kb. 200 %-ot teljesítettek.
Nem kaptam soha semmi csili-billit, de ami keveset kaptam, azt szívből kaptam.
2014. szept. 27. 21:16
6/15 anonim válasza:
A nagyobbik fiam a 18. születésnapjára egy sündisznót kapott, meg sün alakú tortát készítettem neki és kapott egy ötliteres hordó sört. A 19-20-21-re pénzt kapott, meg tortát. Az idei tortája susogós mackókkal díszített torta volt.
2014. szept. 27. 21:24
7/15 anonim válasza:
Nekem 20.-ra csináltak egy meglepetés bulit (vagyis inkább öcsém). Elhívták az összes barátom, kajáltunk egy jót, és hajnalig buliztunk. :) Imádtam.
2014. szept. 27. 21:51
8/15 anonim válasza:
Olyan volt, mint a többi születésnap, valószínűleg közölte már előre mit szeretne kapni, mellé kapott tortát is. Érdekes, kostanában milyen fontos esemény lett a születésnap különben, az én időmben még nem volt ekkora láz, persze megköszöntöttek engem is, de nem volt semmi buli meg nagy ajándék, max egy könyv vagy egy csoki és torta is ritkán volt, inkább csak gyerekkorunkban, nem 20 évesen. Sőt, 20 évesen már nekem meg volt a gyerekem, most hogy belegondoltam. :)
2014. szept. 27. 22:05
9/15 anonim válasza:
*kostanában=mostanában. 20 évesen már nem is a szüleimmel éltem! :) De bizotsan hoztak nekem virágot, és a férjemtől kaptam tortát.
2014. szept. 27. 22:07
10/15 anonim válasza:
szokás szerint összeült a család, kaptam kis ajándékokat, sütiztünk,pezsgőztünk- mint minden szülinapnál a családban. én a barátaimmal ünnepeltem meg "rendesen" a 20.-at, buliztunk egy jót egy házibuli keretében
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!