Szülők! Mit adtatok, vagy mit terveztetek/terveztek a gyereketek 20. szülinapára? Vagy csak egy nap, mint a többi?
Hallottam már szülőt kétségbeesve keresgélni ajándékot a fia 20. szülinapjára, és gyűlölte magát, mert elfelejtette, pedig szerinte ez azért elég kerek szám ahhoz, hogy illően meg legyen ünnepelve.
Én viszont a 20.ra egy "boldog 20. szülinapot" bögrét kaptam, és még tortát sem. Pedig eddig minden évben volt tortám.
Félreértés ne essék, nem "rinyálok", egyszerűen csak kiváncsi vagyok, hogy más családoknál mennyire fontosan ezek a dolgok.
Jó olvasni azokat a válaszokat, ahol meg lettek ünnepelve a "gyerekek", és a 18.-ik is számított.
Az én 18. szülinapom olyan volt, hogy jöttek ugyan vendégek hozzánk, de már vagy 3-4 órája nálunk voltak, amikor az egyikük megkérdezte tőlem, hogy "amúgy neked ma van a szülinapod nem?"....
Aztán amikor este felhívtam néhány barátom, hogy eljönnek e valahova bulizni, ünnepelni, akkor eljöttek persze, de 2 óra múlva közölték, hogy ők inkább most hazamennek lefeküdni. Az egyik legnagyobb csalódás volt az a szülinapom.
A 19. szülinapomra a barátom szervezett egy délutáni főzős családos haveros összeülős buliszerűséget, az jó is volt.
De idén a 20. szülinapomon.. reggel amikor felkeltem és elkezdtem készülni az iskolába, odakiabált nekem anya meg a húgom, hogy boldog szülinapot. Miután hazajöttem a barátomtól kaptam ajándékot. Este pedig az unokanővéremtől egy üveg bort. Ennyi... Azt az egy bögrét is ajándékként pénteken kaptam meg, mert anya elfelejtette, hogy vette. (hétfőn volt a szülinapom.)
Amennyire tudtam, titkoltam, hogy nagyon rosszul esik ez az egész, szomorú vagyok és csalódott.
Pár nappal az én szülinapom előtt volt a hugomé, ami minden évben vendégekkel és bulival van rendesen megünnepelve, és tortája is volt. Az én szülinapomon már csak annyi volt, hogy "nem vettem tortát, mert nincs pénzem rá"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!