Szerintetek jó ötlet minden nap felmászni a Gellért hegyre fogyás céljából?
Figyelt kérdés
Ez a hegy van hozzánk a legközelebb és arra gondoltam, hogy felmegyek rá minden nap (vagy minden második nap)de még nem csináltam ilyet ezért kérdezem, hogy szerintetek hülyeség vagy nem? Van aki esetleg hasonlóban gondolkozik?2014. szept. 5. 19:40
1/2 anonim válasza:
Szerintem jó, én is mindig tervezem, mikor véletlenül ott járok. Túlsúlyosnak elég intenzív mozgás, nagyon szoktam lihegni, de mégse monoton, hanem szórakoztató, lehet közben nézegetni az embereket, kutyákat, ráadásul szabad levegőn vagy.
2/2 anonim válasza:
Dehogy hülyeség :) Hegynek föl még a sima gyaloglás is sokkal intenzívebb, jóval több kalóriát éget, mint síkon... Persze más előnye is van a dolognak :) Nekem tetszik az ötlet, persze a fogyás leginkább az étrenden múlik... Amikor munkába kezdtem járni 2, majd 3 órát naponta, mindezt részben a budai oldal hegyesebb részein, ahol volt szintkülönbség, semmi nem történt a súlyommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!