Ugy érzem, hogy az arcom lenne elég szép és az alakom sem rosz, már cvoltam felkéréseim modellkedni is. De az alakommal nem vagyok megelégedve.169cm és 65kg vagyok. Szerintetek jó vagy valami ötlet a fogyáshoz?
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 20:03
2/8 anonim válasza:
Én is 169 vagyok és 62.
Kicsit én is úgy érzem van felesleg a hasamon de nem vészes...
Szerintem neked se gáz..
3/8 anonim válasza:
Hát ööö.. Én 179 cm-hez vagyok 65 kg, de még így van rajtam egy felesleg...
5/8 anonim válasza:
Számokból ezt nehéz megállapítani, de ennyi kilóval szerintem szinte kizárt, hogy elég vékony legyél a modellkedéshez.
7/8 anonim válasza:
Csak mell-derék-csipö méret számít! Azt nézik.
Egy modellnél 90-60(-64max.)90-(92max), de a 169 cm túl alacsony.
8/8 anonim válasza:
Engem most hivtak vissza 7 modell ugynoksegbee /8at valasztottam/ egy meg nem jelzett. meg fiatal vagyok, 16 eves 175 cm, 89 60 89 a mereeteim es 52 kg. nemakarlak megbantani de meg Enis most fogyok ket kilot :-\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!