Kondi problémák?
Figyelt kérdés
egy hónapja kondizom, a csuklóm utánna néha napokig fáj, gyengék az izületeim, vki tud rá segítséget vagy megoldást? erősen ektomorf alkat vagyok 190cm, 67 kg, főleg bicepstzre és tricepszre szeretnék növekedni, de állandóan vbagy a csuklóm miatt vagy azért kell abahagynom mert kijön a vénám és úgy érzem még egyet emelek, akkor kiszakad a helyéről.. mit tudnék tenni?2014. szept. 3. 20:38
1/1 anonim válasza:
Helyesen végzed a gyakorlatokat? Nekem fekvőtámasznál van hasonló problémám és nálam az volt a gond, h nem jól végeztem a gyakorlatot. Esetleg kisebb súllyal eddz, aztán fokozatosan növeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!