Ez asztma lehet? Forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
Egy-ket hete kezdodhetett ez. Hirtelen ramjon az hogy nem kapom rendesen a levegot. Marmint nem belegzesnel. Hanem ugy erzem hogy nincsen eleg levegom. Ilyenkor veszek egy nagy levegot (mert a kicsikkel semmire sem megyek) es akkor is egyszeruenbugy erzem hogy nem kaptam eleg levegot. Ilyenkor olyan rossz erzetem szokott lenni. Mintha megfulladnek. Ezert sokszor sohajtozom. Nem faj kozben semmim sem.2014. júl. 20. 21:11
1/3 anonim válasza:
Nem biztos, de menj el egy tüdőgyógyászhoz kivizsgálásra.
2/3 anonim válasza:
Szerintem viszont inkább asztma lesz, mint más. Az is lehet, hogy allergiás asztma. De asztmán kívül akár persze más is lehet, pl. lehet, hogy valamilyen szilárd / folyékony anyag a tüdődbe került.
Igen, mindenképp fordulj orvoshoz. Először a háziorvos felkeresése ajánlott, mert vizsgálat után ő tud a problémádhoz legmegfelelőbb szakorvoshoz irányítani.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2014. júl. 21. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!