Mit tegyek? Hogy kezdjem a fogyókúrát? Lépések? Kaja Rend? Nem megerőltető sport de viszont hatásos ilyenket ajánlani tudtok?
Én is elég lusta vagyok, és szeretek jókat enni és sokat, a számok nem nagyok mivel csak 62 kiló vagyok de a 160 cm magasságomhoz igen is sok.
Ráadásul rajtam alig van izom csupa csupa háj vagyok.
Én is újra kezdtem a diétámat, csak még mindig sport nélkül.
Számolom a kalóriákat, be kéne iktatni valami sportot hogy gyorsabban fogyjak.
Ha anyukád ennyire spórolós megérthető mert a mai világ csak drágul.
Egyél abból a csábító kalória dús ételből de ésszel , csak kevesebbet jól rágd meg és annyi ideig edd amíg megennél egy nagy adagot.
Én is van hogy unalomból, nassolok, a gép előtt nagyon jó, csak ott veszem már észre hogy tele vagyok mert apródonként zabáltam.
Most már csak folyadékot iszom, a gép előtt ugyan is az elelőtt alig ittam folyadékot hol volt meg a 2 liter sehol fél liter max.
De 3-4 nap múlva olyan szomjas voltam hogy ne tudd meg!
Nem butaságból mondják hogy sokat kell inni, el is veszi az ehetnéket, és még székrekedésed sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!