18/F vagyok, a jobb oldalamnál a bordámnál egy helyen néha szúró fájdalmat érzek. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Ha fontos: 180cm vagyok és 75kg. Nem midnig, csak inkább ha nagyon nagy levegőt veszek, vagy hajolok akkor érzem,szúro fájdalom de utána elmulik.2009. dec. 29. 22:00
2/3 A kérdező kommentje:
ciszta???uhh...elég ritkán szokott fájni legtöbbször ha lehajolok vagy hirtelen mozdulok inkább előbbitől. Utána elmulik. Egy szúró fájdalmat lehet érezni bora között. Tüdő lenne?jobb oldalt az van arra meg lép, vese...
2009. dec. 29. 22:15
3/3 anonim válasza:
nekem is van...másnak is van. ezt nevezti becsípődésnek. nem komoly.erősebb levegővétel, hirtelen mozdulat, rossz alvási póz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!