A babát érezhettem? Este féloldalasan feküdtem, a bal oldalamnál éreztem nyomást viszont a jobb oldalamon nem amikor megfordultam.16hetes vagyok
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 10:15
1/4 anonim válasza:
Érezhetted, bár a nyomás érzésbe nem vagyok biztos.Nálam pont ennyi idősen kis felszálló buborékok voltak.Mások belülről csiklandozásról, "halacskáról", belülről simizésről , vagy szétpattanó buborékokról számolnak be.A lényeg, hogy szerintem az első mozdulatot mindenki máshogy éli meg.A kora alapján érezhetted, bár ilyen nyomás érzésről még nem hallottam.De attól még lehet!
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a babád volt. Nekem 15-16 hetesen volt először egy hasonló érzésem. Mintha jelezte volna a Picur, hogy ne mocorogjak már annyit. :)
Nekem olyankor csinálta eleinte, amikor a felsőtestemet fordítottam valamerre, biztos nem tetszett neki a mozdulatom és akkor egy nyomást éreztem. :)
Azóta meg csak püföl és püföl. :)
32 heteske
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ
2010. aug. 9. 10:33
4/4 anonim válasza:
Én 16.5hetes voltam amikor először észrevettem a manócimat hogy mocorog,nekem olyan csiklandozós érzés volt,mintha egy tollal csikiztek volna belülről.A nyomás érzést én sem tudom,de ez valószinűleg mindenkinél más érzés..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!