Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fűről van szó. Lehet depresszi...

Avikam kérdése:

Fűről van szó. Lehet depresszióm van?

Figyelt kérdés

2013nov.17.én úgy szivtam (spice) hogy nm is tudtam hogy fuves... beparáztam kb egy honapig rosszul voltam aztan jol voltam akkor mêg rágyujtottam ugy h gyalogoltam aztán aki adott fuvet megkinalt cigivel tudtam h nm fuves de mêgis tudat alatt bennem volt es eszembe jutott hogy mi volt elotte kb 1honappal es a testemet megin atjarta a forrosag es mint ha nm is ott lettem volna kb 1-2hétig így volt korrigaltam a dolgot ugy lettem jobban h bebeszeltem magamnak ha nem gyujtok ra menet kozbe nm lesz semmi baj rá kb 2honapra ragyujtottam menetkozbe es ujra az az érzês mint ha nem léteznék. tudom ez már nem a fűtől van csak a félelemtől már csak itthon gyujtok rà de màr majdnem

fêl év eltelt..keressek pszichologust vagy mit tanácsoltok. depresszio lehet vagy mi? szeretnêk úgy élni mint fél éve h mindenhol ra merek gyujtani nem lenne félelem érzetem stb. Segítsetek légyszi

2014. máj. 6. 22:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
fél éve volt az friss dolog? úgy vagyok vele hogy ha elfoglalom magam vagy valami másra terelődik a figyelmem akkor jól vagyok.. reggel a legrosszabb este már jó lehet azér mer sötétbe jobban szeretek lenni mint világosba meg reggel rájátszik az is hogy még full kómás vagyok... van mikor elfelejtem 10-15 percre de aztán eszembe jut újra.. örülök hogy írtatok jobb így nekem hogy kibeszélem magamból
2014. máj. 8. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!