Fűről van szó. Lehet depresszióm van?
2013nov.17.én úgy szivtam (spice) hogy nm is tudtam hogy fuves... beparáztam kb egy honapig rosszul voltam aztan jol voltam akkor mêg rágyujtottam ugy h gyalogoltam aztán aki adott fuvet megkinalt cigivel tudtam h nm fuves de mêgis tudat alatt bennem volt es eszembe jutott hogy mi volt elotte kb 1honappal es a testemet megin atjarta a forrosag es mint ha nm is ott lettem volna kb 1-2hétig így volt korrigaltam a dolgot ugy lettem jobban h bebeszeltem magamnak ha nem gyujtok ra menet kozbe nm lesz semmi baj rá kb 2honapra ragyujtottam menetkozbe es ujra az az érzês mint ha nem léteznék. tudom ez már nem a fűtől van csak a félelemtől már csak itthon gyujtok rà de màr majdnem
fêl év eltelt..keressek pszichologust vagy mit tanácsoltok. depresszio lehet vagy mi? szeretnêk úgy élni mint fél éve h mindenhol ra merek gyujtani nem lenne félelem érzetem stb. Segítsetek légyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!