Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Help! Leálltam a fűről egy...

Help! Leálltam a fűről egy hónapja, de?

Figyelt kérdés

Olyanok segítségét szeretném kérni akik hasonlón már keresztül mentek.

Több évi masszív fűvezés után egy hónapja letettem végre.

Meddig tartanak még az elvonási tünetek? (álmatlanság, rémálmok, idegremegés, gyomorideg, stb)

Valami tipp arra, hogy hogyan lehet mérsékelni ezeket?

Leginkább a majdhogynem állandósult idegessés, szorongás ami kikészít, de az álmatlanség és a rémálmok is elég durvák.

Aki ezt végigcsinálta már az mivel tudta átvészelni?

Meddig tart ez még?

köszi előre is

2012. okt. 7. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
2-3 hónap.Bírd ki,el fog múlni.
2012. okt. 7. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy most úgy-ahogy leállsz, de ebből nincs menekvés, már drogfüggő maradsz.
2012. okt. 7. 14:20
 3/6 vörös98 válasza:
Ha tényleg nagyon nem bírod, akk menj pszichológushoz, aki segít valamennyit....
2012. okt. 9. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Körzeti orvos is tud segíteni. Bírd ki, megéri!
2012. okt. 9. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:

én nem fűről álltam le, de tudom miről beszélsz..

borzasztó nagy önfegyelemre van most szükséged, kitartásra! amikor én nagyon szarul voltam fejben, elmentem futni és kifutottam magamból a káoszt - még ha csak 1-2 órára is, de akkor megkönnyebbültem, és jó érzés volt, jót tett:)

vitaminokat szedtem/szedek: omega 3, c-vitamin, golden yacca (ez utóbbi nagyon jót tesz az emésztésnek!), továbbá olykor főztem citromfű+levendula teát. úgy voltam ezekkel, hogy ha már egy nagyon picit segítenek, már akkor megérte..

+nekem a családom nélkül nem sikerült volna.. ha teheted, kérd az ő segítségüket!

szóval önuralom, kitartás..! és higgy magadban!

én 3 év után most már kb 2 hónapja 'tiszta' vagyok.:) nem állítom, hogy már 100%-os vagyok, de a nehezén talán (remélem..) már túl vagyok..

jaj most nézem, hogy 7-én írtad ki ezt a kérdést! hogy állsz most, kedves kérdező? remélem kicsit jobban vagy!:)

2012. okt. 22. 22:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, Istennek hála, már jobban.

Nem mondom, még néha vannak "szorongós" percek, de érzem h tisztulok kifele.

2012. nov. 2. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!