Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a fűről?...

Mi a véleményetek a fűről? Elfogadjátok ha vki csinálja?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok nagykorú kb azóta csinálom rendszerességgel. Csakis társaságban és csakis a kedv miatt. Enélkül is jól érezzük magunkat, és egyáltalán nem hiányzik ha épp 1 -2 hétig nem kerül sor a használatára. Úgy érzem h ez nem egy tré és elítélendő dolog, se nem verem nagy dobra se nem árulom, csak csinálom:) szóval kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ti hogy álltok hozzá?
2010. dec. 8. 19:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Te döntésed, nekem tök mindegy. Viszont azt nem értem, ha minden stimmel jó kedv stb..akkor minek kell oda a fű is ?

Elvégre az is drog.

2010. dec. 8. 19:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Részemről nem zavar, ha valaki otthon nyomja, az viszont nagyon is, amikor a hülye drogosa rákezd a legalizálási dumára...
2010. dec. 8. 19:23
 3/16 anonim ***** válasza:
27%

Ha nincs is rá szükség,akkor miért van rá szükség??

Ettől leszel szebb,okosabb,felnőttebb?? Vagy attól,ha mered kimondani és felvállalni,hogy nem??

Vagy félsz,hogy akkor a barátok nem is lesznek barátok??

De azt hiszem Te is érzed,hogy nem kéne.

2010. dec. 8. 19:25
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát azért mert ha bevágatunk, mi így hívjuk. akkor ugy máshogy vagyunk el, olyankor olyan szívböl mélyen röhög az ember, jo :) de anélkül is megvan, csak az más. Teljesen külön tudom választani a kettöt,. Egyénként eszemben sincs h legalizálni kéne, csak kiváncsi vagyok más véleményére.
2010. dec. 8. 19:26
 5/16 anonim ***** válasza:
49%
miért nem kéne, ha jól esik neki? ennyiből miért nézünk tévét? az is káros, meglennénk nélküle, mégis nézi szinte mindenki. vagy miért eszünk mekis kaját? az nem csak minket károsít, hanem az előállítása meg a sok műanyag pohár meg mittudoménmi a környezetet is súlyosan szennyezi, ezt mégis mindenki lefossa. ha engem kérdezel, inkább a fű, mint ezek.
2010. dec. 8. 19:28
 6/16 A kérdező kommentje:
Uuu ne írj már baromságokat , és ne tereld a brátok felé a szót :) fél éve csináljuk és 5 éve a barátom :) elég mélyen megbízunk a másikban, szinte a gondolkodásunk is eggy:) én ezt szórakozásbol csinálom, agészen addig amég jól érzem magam így..
2010. dec. 8. 19:29
 7/16 A kérdező kommentje:
Egyébként nem azért kérdeztem mert, ennek függvénye h abbahagyom-e mert, nem. MIndössze véleményekre vagyok kiváncsi azokéra föleg akik csinálják h ök éppen miért, milyen rendszeresen. pl de persze nyitott vagyok minden válaszra,kérdésre ami -->kultúrált<---
2010. dec. 8. 19:31
 8/16 anonim ***** válasza:

én el, de szerintem még egy jó 50-60 év kell, hogy kihaljon az a generáció, aki mások életébe ilyen szinten bele akar szólni.

ugyan pl Kaliforniában már jobb az arány, de ott is még mindig 55% mondja azt, hogy büntetni kell.

2010. dec. 8. 20:04
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz skizoidzombi lenni szákj át másra, a cigi is jobb
2010. dec. 8. 22:26
 10/16 A kérdező kommentje:

20:04-nek

Igen ezt énis így látom h nagyon hosszu idő.

Kiss Tamás Zoltán-nak: Kifejtenéd miért is lennék én skizoidzombi?

2010. dec. 9. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!