Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a fűről?...

Mi a véleményetek a fűről? Elfogadjátok ha vki csinálja?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok nagykorú kb azóta csinálom rendszerességgel. Csakis társaságban és csakis a kedv miatt. Enélkül is jól érezzük magunkat, és egyáltalán nem hiányzik ha épp 1 -2 hétig nem kerül sor a használatára. Úgy érzem h ez nem egy tré és elítélendő dolog, se nem verem nagy dobra se nem árulom, csak csinálom:) szóval kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ti hogy álltok hozzá?
2010. dec. 8. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ha jó kedved lenne amúgy is akk sok értelme nincsen, csak szétcs_szed vele a szervezeted, és a boldogsághomonok nem fognak termelődin -> függő leszel :)

ha pl hónaponta 1 szer csinnálod akk az nem sok, csak utánna ne kezdjen el napontára válni

amúgy én nem ítélem el a drogosokat, de én nem fogok (rendszeresen)

2010. dec. 12. 09:09
 12/16 kojee ***** válasza:

Nekem személy szerint szimpatikusabbak a betépett emberek, azoknál akik be vannak piálva.

A skizofréniával kapcsolatban meg az van, hogy ha hajlamos vagy a betegségre a droghasználat elősegíti a kialakulását.

2010. dec. 12. 09:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért isznak baráti társaságban az emberek 1-2 sört, ha amúgy is jól érzik magukat?

Konyakról már nem beszélve.

2-3 liter borról nem beszélve.

Érdekes, hogy senki nem küldené a börtönbe a részeg embert, a füvest pedig nagyon sokan.

A két drog között az a különbség, hogy az alkoholnak évezredes hagyományai vannak, a fűnek nincsenek.

Kevesebb ember lesz függő tőle az első cigitől számolva, mint a piától az első feles után.

2010. dec. 12. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
miafaszé kell szívni mire jó ? inkább igyál
2010. dec. 12. 15:23
 15/16 kojee ***** válasza:

11:47

A kenderhasználatnak is ősi kultúrája van, csak azt nem szokták emlegeti. Ha a textilkészítést nem vesszük akkor is ott van az iszlám kultúra amiben már évezredek óta elfogadott a használata. Persze az iszlámban sem tolerálják a függőséget. Amúgy meg valóban igaz, hogy a társadalmunk felfogásának még fejlődnie kell ebben az ügyben.

2010. dec. 12. 15:43
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem a cigi semmiképpen nem jó, szervbemutató volt egyik órán és mutogattak tüdőket és nagyon ocsmány volt a dohányzott, inkább szívd fel az orrodon xD
2010. dec. 17. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!