Mi a véleményetek a fűről? Elfogadjátok ha vki csinálja?
ha jó kedved lenne amúgy is akk sok értelme nincsen, csak szétcs_szed vele a szervezeted, és a boldogsághomonok nem fognak termelődin -> függő leszel :)
ha pl hónaponta 1 szer csinnálod akk az nem sok, csak utánna ne kezdjen el napontára válni
amúgy én nem ítélem el a drogosokat, de én nem fogok (rendszeresen)
Nekem személy szerint szimpatikusabbak a betépett emberek, azoknál akik be vannak piálva.
A skizofréniával kapcsolatban meg az van, hogy ha hajlamos vagy a betegségre a droghasználat elősegíti a kialakulását.
Miért isznak baráti társaságban az emberek 1-2 sört, ha amúgy is jól érzik magukat?
Konyakról már nem beszélve.
2-3 liter borról nem beszélve.
Érdekes, hogy senki nem küldené a börtönbe a részeg embert, a füvest pedig nagyon sokan.
A két drog között az a különbség, hogy az alkoholnak évezredes hagyományai vannak, a fűnek nincsenek.
Kevesebb ember lesz függő tőle az első cigitől számolva, mint a piától az első feles után.
11:47
A kenderhasználatnak is ősi kultúrája van, csak azt nem szokták emlegeti. Ha a textilkészítést nem vesszük akkor is ott van az iszlám kultúra amiben már évezredek óta elfogadott a használata. Persze az iszlámban sem tolerálják a függőséget. Amúgy meg valóban igaz, hogy a társadalmunk felfogásának még fejlődnie kell ebben az ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!