A futás javítana, vagy rontana a lúdtalpon ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Már évek óta lúdtalpas vagyok és eddig folyamatosan csak rosszabb lett a talpbetét ellenére. Emellett van rajtam 8-10 kg felesleg is, amitől megszeretnék szabadulni ezért szeretnék mostantól rendszeresen futni. Sajnos már 5 perc futás után elkezd fájni a talpam, de nem tudom, hogy ez "jó", vagy "rossz" fájdalom-e. Ez a fájdalom csak rövid ideig tart, pár perc pihenés után elmúlik és inkább csak a jobb lábamban erőteljesebb. A kérdésem az, hogy a futástól romlana a talpam helyzete, vagy éppen ellenkezőleg megerősödne a talpamban lévő izomzat és javítana rajta? Jó minőségű, vastag talpú futócipőben, futópadon futnék. 18/F2014. márc. 29. 21:49
1/3 anonim válasza:
Az interneten keress lúdtalpra való tornát, az biztosan segít. A futás nem tudom, hogy ront vagy javít, de én a helyedben inkább úsznék.
2/3 anonim válasza:
Ne csak jó minőségű legyen a cipőd,hanem legyen benne megfelelő betét, csinálj kifejezett lúdtalpasoknak való tornát és természetes talajon járkálj mezítláb. Amúgy neked inkább a kerékpározás való,mint a futás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!