Most akkor mit csinaljak?
Figyelt kérdés
eloszor is tudom h rossz kategoriaba irok es bocsi az ekezetek miatt szoval nagyon vekony vagyok es a sulis orvosi vizsgalaton azt mondtak h adnak konnyitett tesit.Mondtam h falmaszasra jarok es azt mondta az orvos h akk most nem ad de ha nehezen menne a tesi akk szoljak.Ma tesin vmi olyan felmeres volt h a labdat 1 percig folyamatosan a falhoz kellett dobni 2 meterrol,mar az 5.-nel elfaradtam es 33 lett.A legrosszabb lett az osztalyban ,meg legrosszabb fiu is 7-tel tobbet csinalt.Most nem tudom bemenjek-e a suli orvoshoz??Ja es h most igy usznom kene vagy siman tesizni csak vmilyen gyakorlatokat nem csinalni?Mibol all ez a konnyitett tesi??(bocsi a sok szovegert) :))2014. márc. 25. 14:36
1/13 anonim válasza:
Szerintem először azt kéne kideríteni hogy mi az oka a soványságodnak. Mennyire vagy vékony? Jó lenne néhány vizsgálat, pl. vérvétel. Nem hiszem hogy csak a sulyod miatt fáradtál el hamar. Ha egészséges vagy akkor meg inkább erősíteni kéne és persze hizni pár kilót, ami tudom nem könnyű, de mondjuk ha rendszeresen sportolnál valamit az jót tenne a testednek is és az étvágyadnak is.
2/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ :))azért vagyok ennyire vékony mert a szüleim is ilyenek szóval genetika de senki se hiszi el mert mindig azt mondják h nem eszek semmit soha pedig én tudom h eszek és a szüleim is de engem is kezd zavarni h ennyire vékony vagyok és bármennyit eszek nem segít,már anorexiásnak érzem magam(164 cm és 42 kg :// ) és írtam h falmászásra járok de ott is elszoktam fáradani csak ott lehet is pihenni:) várom a további válaszokat :D
2014. márc. 25. 18:07
3/13 anonim válasza:
" 5.-nel elfaradtam es 33 lett"Hát, nem értek hozzá, de szerintem ennek semmi köze a súlyodhoz, ne élj sztem a felmentés lehetőségével, ha te tudod, h nincs semmi bajod, vmi gyors az anyagcseréd, nem? De az nekem nem tűnik akkora bajnak, de mondom nem értek ilyenekhez; talán nem vagy jó kondiban. Esetleg csinálhatnál otthon pl fekvőtámaszokat vagy mittomén:D Még egyszer mondom, nem értek ilyen dolgokhoz:) De ne hagyd, hogy eltiltsanak a mozgástól, mert az milyen már?:D:D:D
4/13 A kérdező kommentje:
ja és szoktam görkorizni is mert imádom de ott nem a kezem fárad el természetesen hanem a sok körtől pihennem kell úgyh nem tudom most már mi a baj :/
2014. márc. 25. 18:13
5/13 anonim válasza:
Hát, a fáradékonyság lehet vérszegénység pl,nem?(az vagyok megin, aki nem ért hozzá)
6/13 A kérdező kommentje:
köszi:)hát azért írtam mert nem szeretnék a könnyített tesihez folyamodni csak végső esetben csak kérdezem h mit tegyek h jobb legyen??ja és am lassú az anyagcserém:D
2014. márc. 25. 18:16
7/13 A kérdező kommentje:
nem tudom én se sajnos:( de nem vagyok vérszegény az tuti csak h van e köze hozzá arról fogalmam sincs viszonta vérkeringésem elég rossz ha ennek van köze hozzá(folyton hideg a kezem néha már annyira h ég)
2014. márc. 25. 18:19
8/13 anonim válasza:
Tudod mit? Kezdésnek sztem egyél almát gyakrabban, jól fog esni:)
10/13 anonim válasza:
*lehet vitaminhiány, meg kialvatlanság esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!