13 vagyok 172 cm és 65 kg. Kézilabdázom és járok futni. Kb mennyit kellene fogynom hogy normális testsúlyú legyek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 06:30
2/7 anonim válasza:
Semennyit, mert most vagy normális testsúlyú!
3/7 anonim válasza:
Miért akarsz még fogyni a kézilabdához?
4/7 anonim válasza:
Nem vagy kövér vagy túlsúlyos, de egy 5 kilót fogynod kellene ilyen magassághoz.
5/7 anonim válasza:
Előző! Miért biztatsz fogyásra egy normál testalkatú lányt? Azt akarod, hogy anorexiás legyen?
7/7 anonim válasza:
4-es vagyok, természetesen nem akarom, hogy anorexiás legyen. Nem tudom, hogy milyen a kérdező testfelépítése, de én ilyen korban 169 cm-vel és 63 kilóval elég duci voltam. Az 5 kiló fogyás az valószínűleg sok lenne, azt tényleg benéztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!