Miért leszek rosszul azonnal ha éhes leszek?
Amikor kezdek éhes lenni akkor még nincs gond, de egyik pillanatról a másikra azt veszem észre hogy már rendesen éhes vagyok és azonnal beüt a rosszul lét is.
Például egyik pillanatban még alig érzem hogy éhes vagyok, teljesen jól érzem magam, 10-20 perc múlva meg már kezd remegni a kezem. A rosszul lét annyit takar hogy nagyon remeg a kezem és gyenge vagyok. Össze nem estem még soha, de azért nagyobb biztonságban érzem magam ha olyankor leülhetek.
Itthon nem nagyon van ilyen gondom, de munkahelyemen nem tudok csak úgy akármikor enni.
Voltam kétszer is cukrot méretni, jó volt az eredmény. Háziorvosnak elmondtam a problémámat, azt mondta szopogassak el egy cukrot. Kösz.... Nem segít. Csak az segít ha olyasmit fogyasztok ami rendes étel, amit le kell nyelni. Ha más nincs, csoki is jó, de nyilván nem a legjobb megoldás.
Mi lehet a problémám, mert úgy tűnik, ez nem cukorbetegség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!