Mit tegyek ha nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Este nagyon könnyen elalszom de éjjel felkelek próbalok vissza aludni de amikor már félálomba vagyok akkor minden apró zajra (tv,hűtő kattan egyet,egy nagyobb utca zaj stb.) felébredek és nem tudok vissza aludni. Csak forgolódok ide oda. Mit ajánlotok? 14/L vagyok úgyhogy ha lehet akkor ne altatót...:)
Ui.: néha akkor is forgolódok ha csend van...
2014. márc. 6. 21:30
1/4 anonim válasza:
Citromfű teát javasolok neked. Este főzd meg és készítsd az ágyad mellé. Amikor felébredsz, akkor idd meg és könnyebben vissza fogsz aludni.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a válasz az van itthon úgyhogy már ma elkezdem.:)
2014. márc. 6. 21:58
3/4 anonim válasza:
WÖRISHOFENI NERVENPFLEGE
Szerintem ez hatásos lehet, van benne több féle gyógynövény is. Többek közt az előbb említett citromfű is.
4/4 pécsinő válasza:
Nekem sajnos a gyógynövényes teák, tabletták nem segítenek. Én antipszcihotikumot szedek és mellé 0,5 mg Rivotrilt, így alszom valamennyit. Remélem idővel gyógyszerek nélkül is megy majd az alvás. Valakinek van hasonló tapasztalata? Egy idő után tényleg el lehet hagyni a gyógyszereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!