Hogy tudnék normálisan aludni?
Figyelt kérdés
Nem tudok elaludni sosem. fél egy- egy körül szoktam csak jó esetben és 6 előtt már ébren vagyok és addig is borzasztóan alszok, hülyeségeket álmodok és csuron víz ébredek. Napközbe nem tudok koncentrálni és végig fáradt vagyok. 1 hónapja megy így kb. Mióta összevesztem barátnőmmel (1hete) már vele is álmodok, de ugyanolyan ökörségeket és nagyon bosszantó. Valami vény nélküli altató ami rendbe kapna esetleg? Nagyon megköszönném ha hasznos dolgot tudnátok mondani.2014. márc. 1. 18:38
2/4 anonim válasza:
próbáld ki a kamilla teát,több (3-4)filtert egy csésze vízbe.(nekem szokott segíteni)
3/4 anonim válasza:
Ezt jobb lenne kibeszélni egy pszichológussal. Az éjszakai izzadás tipikus szorongásos tünet. Ha így folytatod, akkor komoly pánikbetegség is kialakulhat.
4/4 A kérdező kommentje:
Psichológus most nem kell, tény hogy eléggé "ki" vagyok, de nekem most csak az kell hogy tudjak rendesen aluni és legyen néhány értelmes gondolatom.
2014. márc. 1. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!