Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Újra belázasodtam, nem tudok...

Újra belázasodtam, nem tudok aludni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Vasárnap lebetegedtem, lázas voltam, orrdugulás, torok-, fejfájásom volt, a bőröm is fájt és szédelegtem. Hétfőn voltam orvosnál, de nem vett komolyan, először gyógysuert sem akart felírni. Végül adott antibiotikumot, h ha nem javul, kezdjem szedni. Elkezdtem szedni, ma reggel már jobban is voltam, hőemelkedésem se volt, viszont ma estére újra belázasodtam. Vettem be lázcsillapítót, de nem segített még. Borzasztóan melegem van és képtelen vagyok elaludni. Mit tehetnék?
2014. febr. 26. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen orvosod van, hogy egyből antibiotikumot adott. Meleg teát és izzadást javaslok.
2014. febr. 26. 00:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Influenzás vagy, ez nem múlik el 3 nap alatt, kell hozzá minimum 1 hét, szeded az antibiotikumot, hét végére rendbe jössz, persze ha rosszabodik az állapotod, vagy más riasztó tünetek is előjönnek, akkor menj vissza az orvoshoz.
2014. febr. 26. 07:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
2014. febr. 26. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!