Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kicsit túlsúlyosan lefogyok...

Kicsit túlsúlyosan lefogyok ilyen típusú testmozgással vagy mégkövérebbnek fogok kinézni?

2014. márc. 4. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jó lesz, de első sorban neked inkább kardió mozgás kéne, gyors séta, tánc, ami tartósan megizzaszt, minimum napi félórát csorogna a víz rólad. De ha ettől megizzadsz, akkor ez is jó.
2014. márc. 4. 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha nem eszel többet, mint elötte, viszont rendszeresen csinálod, akkor igen látványosan fogsz vékonyodni.
2014. márc. 4. 13:28
 3/11 A kérdező kommentje:

2 hétig kardióztam és valami történt a lábammal, meghúztam vagy nem tudom. De már ettől a kardiótól is megállt a súlyom :(

65kg

2014. márc. 4. 13:29
 4/11 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=N8QU9N2IxGg

eddig ezt csináltam, legalább 2 hete, mindennap. mégsem fogytam. és igen, talán éhesebb vagyok, mint azelőtt

2014. márc. 4. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Ne ilyen gyakorlatokat csinálj, főleg ne kezdésnek. Különben is, amiket belinkeltél azok inkább erősítő gyakorlatok. Kardio edzést csinálj, ha fogyni akarsz. Az normális, ha egy idő után megáll a súlycsökkenés, egyébként is a normális fogyás 3 max 4 kiló havonta, ez az amit később tartani tudsz.

Ha nem akarsz edzőterembe menni, jön a jó idő, menj ki futni vagy csak gyalogolj erősebb ritmusban, úgy hogy a pulzusod 110 felett legyen, csináld ezt fél óráig. A futás nem csak fogyaszt, hanem erősít is.

2014. márc. 4. 13:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha 65 kiló vagy, nem vagy túlsúlyos, max. van egy kis felesleg.
2014. márc. 4. 13:49
 7/11 A kérdező kommentje:
90-ről fogytam vissza a 3. gyerek után. de a lánykori súlyom 58kg. és ez a cél is. a 2. linknél azt mondja, hogy kardió, hisz majd kiköpöm a tüdőmet közben, annyira ugri-bugri. akkora 2. sem jó nekem?
2014. márc. 4. 13:53
 8/11 A kérdező kommentje:

lakásban kell a torna, míg alszanak a gyerekek. utcán nem jó a gyors séta, tekintettel a totyogókra, és futni sem tudok kimenni, mert nincs segítségem.

tudnátok linkelni lakásban végezhető, fogyást okozó mozgást légyszíves?

2014. márc. 4. 13:55
 9/11 anonim ***** válasza:

"Ha 65 kiló vagy, nem vagy túlsúlyos, max. van egy kis felesleg."

EZ azért ERÖSEN függ a kérdezö magasságától!!!!

Mert ha pl 150 cm, akkor azért már böven túlsúlyos, kb 20 kg fölösleggel!!!!

2014. márc. 4. 14:21
 10/11 A kérdező kommentje:
165-166cm vagyok
2014. márc. 4. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!