Kicsit túlsúlyosan lefogyok ilyen típusú testmozgással vagy mégkövérebbnek fogok kinézni?
2 hétig kardióztam és valami történt a lábammal, meghúztam vagy nem tudom. De már ettől a kardiótól is megállt a súlyom :(
65kg
http://www.youtube.com/watch?v=N8QU9N2IxGg
eddig ezt csináltam, legalább 2 hete, mindennap. mégsem fogytam. és igen, talán éhesebb vagyok, mint azelőtt
Ne ilyen gyakorlatokat csinálj, főleg ne kezdésnek. Különben is, amiket belinkeltél azok inkább erősítő gyakorlatok. Kardio edzést csinálj, ha fogyni akarsz. Az normális, ha egy idő után megáll a súlycsökkenés, egyébként is a normális fogyás 3 max 4 kiló havonta, ez az amit később tartani tudsz.
Ha nem akarsz edzőterembe menni, jön a jó idő, menj ki futni vagy csak gyalogolj erősebb ritmusban, úgy hogy a pulzusod 110 felett legyen, csináld ezt fél óráig. A futás nem csak fogyaszt, hanem erősít is.
lakásban kell a torna, míg alszanak a gyerekek. utcán nem jó a gyors séta, tekintettel a totyogókra, és futni sem tudok kimenni, mert nincs segítségem.
tudnátok linkelni lakásban végezhető, fogyást okozó mozgást légyszíves?
"Ha 65 kiló vagy, nem vagy túlsúlyos, max. van egy kis felesleg."
EZ azért ERÖSEN függ a kérdezö magasságától!!!!
Mert ha pl 150 cm, akkor azért már böven túlsúlyos, kb 20 kg fölösleggel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!