Testmozgással kapcsolatos kérdések, nagyon tanácstalan vagyok, hogy, miért?
Régebben jártam gyógytornára és gyógyúszásra, heti 1+1 vagy 1+2 "felosztásban". A szakemberek szerint ennyi mozgás már elegendő, mégse éreztem semmi különösebbet... Volt év, amikor épp fontosnak tartottam a mozgást, akkor szerettem, más években pedig nem, akkor nyilván én is blicceltem, ahol lehetett. Néha javult a hátam, néha nem. De ennyi...
Most próbálok rendszeresen kocogni járni, itthon tornázni, úszni járni. Néha sikerül annyit, ami a szakemberek szerint elég.
De nem nagyon érzek semmit... Mondjuk azt igen, hogy egyre több fáraszt csak ki. De nem nyugtat meg, nem javul az állóképességem, lépcsőn ugyanúgy kifáradok, nem alszom jobban, stb.
Az idei évben ráadásul állandóan közbejön valamiféle gyulladás - fog, torok, szem, stb.. - ami miatt vagy csak úszni nem tudok, vagy semmit hetekig vagy két hónapig.
Nem tudom, törjem-e magam, próbáljak-e többet mozogni, hátha lesz valamiféle hatása is?
Vagy ez nem így megy? De akkor minek? Nem mindenkinek hobbija a sport, nem mindenkinek megy könnyen...
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!