Normálisak a vegetáriánusok?
Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nem, jajj ne az állatkát annyira sajnálom, ígyis úgyis levágják ha eszi azt a húst ha nem, a húsban sok olyan dolog van ami a zöldségben nem található meg és sokkal értékesebb, ez fordítva is igaz, szerintem aki vegetáriánus, el van kényeztetve, finnyás stb... Jah azt is hallottam hogy a halat meg eszik, nah az is hús akkor azt minek?2009. dec. 10. 15:07
31/40 A kérdező kommentje:
A kemények halála
2011. ápr. 23. 21:48
32/40 anonim válasza:
KEDVES KÉRDEZŐ MEGVÁLTOTTÁL 2 EMBERT!ÉN ÉS A BARÁTNŐM VEGETÁRIÁNUSOK LETTÜNK ,MIATTAD!BEVETLEK ÉS MÉG 15 EMBER LEGALÁBB VEGA LESZ ,ÉRTED-MIATTAD!
felhasználom a párbeszédet bizonyításképpen,hogy az az ember,aki sok húst eszik az átlagnál erőszakosabb és érzelmi intelligencia szintje nem üti meg a normát.Köszönöm.
19/f
33/40 A kérdező kommentje:
jó csesznye vagy xDD láma :D
2011. júl. 1. 15:54
35/40 A kérdező kommentje:
te láma vagy a lámáknak sosincs igazuk, mert szerencsétlenek :D xdd
2011. júl. 2. 11:07
36/40 anonim válasza:
azta mindenit!te aztán tudsz érvelni.na legyél el a kis életeddel,elveiddel.Köszönöm,hogy láma lehetek,a láma barátságos,kedves állat. :)
Én sajnos nem tudok neked bókolni,mivel egy neandervölgyit juttatsz az eszembe.Látom büszke is vagy rá!Hát,gratulálok.
37/40 A kérdező kommentje:
oké csá :D
2011. júl. 2. 14:16
38/40 anonim válasza:
Fú kérdező de megvernélek! Mit képzelsz magadról? :@ Másokat lehülyézni avgy nézni a szokásai miatt! Nem mindegy neked mit eszik más? Te.... -.-"
39/40 anonim válasza:
Ja kis falusi osztja az észt osz azt sem tudja mi az a net!!! xD
40/40 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!