Normálisak a vegetáriánusok?
Én ezt a vegaságot kétféleképpen nézem. Aki beteg, (allergiás stb...) ne egyen húst ez teljesen normális, aki undorodik tőle az is.
De az, aki ezzel állatokat próbál védeni... hahahaha
Nem eszik húst, de magára keni a tusfürdőt, az arcápolót, a parfümöt, a sminket amiben annyi állatot kínoznak és ölnek meg, míg elkészül. Aztán beszedi a gyógyszereket (homeopátiásat is!!!), beoltatja magát influenza ellen stb.. Ami ugyan ilyen állat kísérlet. Szerintem azok az állatok kevesebbet szenvednek ,akik csak simán húsnak vannak.
Aztán van olyan vega is aki megeszi a halat, közben meg azzal magyarázza, hogy nem eszik húst, mert az állat vérében stressz van meg félelem a haláltól. Könyörgöm akkor a halban nem???? Néha kibukok a vegáktól.
(mielőtt leharapnák a fejem, van egy barátnőm, aki vega nem önszántából, csak egyszerűen tönkre tette magát és azóta ha húst eszik görcsöl a gyomra és kórházban köt ki)
Had válaszoljak kérdéssel a kérdésedre!
NORMÁLIS AZ, AKI MÁSOKAT ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI MIATT HÜLYÉZ LE?
Mit kell ezen neked nyavajognod? Én eszem húst, nem is tudnám elképzelni, hogy ne ennék, de nem zavar, ha valaki nem szereti.
A barátom soha életében nem evett húst, mert egyszerűen undorodik az állagától, szagától, látni se bírja.
Ennyi. Nem szereti, ahogy más sem, vagy tök mindegy miért.
Gondolom te se eszel meg azért akármit?
Van aki pacalt eszik, tudod mi az? Lehet meg is eszed, de lehet nem. Ha nem eszed meg akkor miért nem? Rajtad kivűl csomóan megeszik, akkor most te normális vagy?
Vagy aki nem eszik tökfőzeléket az most normális? Ez kb. ilyen kérdés.
Egyik ismerősöm is vega, pedig ő eredeti szakmáját tekintve hentes. Azt mondta, hogy így, hogy tudja hogy kerülnek az asztalra a húsok inkább nem kér belőle. + egyszer elkapott egy nagyon durva szalmonellás fertőzést, a kórházban a mellette fekvő bácsi szintén szalmonellás volt és belehalt.
Úghogy a srác nem eszik húst, sőt általában olyan kaját sem, amit nem ő készít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!