Normálisak a vegetáriánusok?
Nem, hülyék! Te vagy a normális!
Nme mindenki azért, mert sajnálja. Van aki csak nem eszik. Nem kell neki.
Aki sajnálja, az szerintem csak képeskönyvből és plüssállatról ismeri.
Én eszek húst, de a (nagy)boltit nem szeretem, mert stresszhormonos, büdös, löttyedt, stb, és érzem.
Kis hentestől vásárolok. De akinek nem kell, ne egye! attól még lehet normális.
Van, aki szegény kakaómunkást sajnálja, ezért nem eszik csokit - és elveszi nyomorulttól azt a kis megélhetést is.
A tesóm nem eszik húst - mert utálja. Az ízét, állagát.
Egyik barátnőm évekig nem evett húst, mert nem szerette az ízét. Ennyi.
De nem értem, ha valaki nem úgy viselkedik/azt eszi, amit te, attól már mindjárt dilis?
Azannya!!Éjjen a lazannya!!!
Nem tudják ezek, mi a jó!
Mellesleg a lazannyában a besamell a jó meg a paradicsom, a húst nem is érzed! BEZZEG A RÁNtott mellecske. Bár avőlegényem nem eszi meg, mert nincs négy lába! Pedig húsevő!
Legyen lazannya! Éljen a magyar nyelv és a honosítás!
Hulljanak a taljánok!
Most nem azokról beszélek, akik ki nem állják a húst, és ezért nem eszik. Most a vegetarianizmusról, mint világnézetről lesz szó.
Nem, egy idő után egyáltalán nem kívánják a húst, esetleg nem is emlékeznek az ízére. Számukra a húsevés bűn.
Nagy állatvédők; sokuk gyilkosnak néz minket, és szinte meg tudnának minket ölni, pedig szerintük a szelídség a legfőbb erény.
Ez egy világnézet, aminek hindu gyökerei vannak; egyes hindu irányzatokban kötelező az állatevés tilalma. Vannak kasztok, amik szintén el vannak tiltva az állatok megevésétől, a papi tisztaság jegyében. Állatimádatuk és állatszeretetük megható; ezért is terjedhetett el ez nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!