Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normálisak a vegetáriánusok?

Normálisak a vegetáriánusok?

Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nem, jajj ne az állatkát annyira sajnálom, ígyis úgyis levágják ha eszi azt a húst ha nem, a húsban sok olyan dolog van ami a zöldségben nem található meg és sokkal értékesebb, ez fordítva is igaz, szerintem aki vegetáriánus, el van kényeztetve, finnyás stb... Jah azt is hallottam hogy a halat meg eszik, nah az is hús akkor azt minek?
2009. dec. 10. 15:07
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
76%

Az angol kultúrájú országokban a hús főként marhahúst jelent. A marhák sok bélgázt termelnek, sokat böfögnek, ezzel hozzájárulnak a globális felmelegedéshez.

De mi nem nagyon eszünk marhát: inkább disznót, vagy szárnyast.

A vegetáriusoknak a hal is olyan állat, mint a többi, ezért nem esznek még halat sem.

2009. dec. 11. 18:15
 22/40 anonim ***** válasza:
34%
Anyád arcára kellene pofon, paraszt! Te nem sajnálod az állatot, ha így vágják le? Remélem egyszer téged is így gyilkolnak meg.
2009. dec. 12. 18:20
 23/40 A kérdező kommentje:
Jajj egy greenpeace aktivista vegetarista csicska, az ilyen mit szól be, sehol semmi erő abban aki zöldséget eszik, az erő a húsban van! csesznye a te anyád pofájára kéne nem pofon hanem egy szívlapát csapás!
2009. dec. 13. 13:45
 24/40 anonim ***** válasza:
27%

Na ennyire ne fajuljon el a dolog. Nyugi emberek =)

Amúgy szerintem egyezzünk meg abban, hogy azok a vegák normálisak, akik betegség miatt azok.

Persze a többiek is azok, csak hát nekem elképzelhetetlen az élet hús nélkül.

2009. dec. 14. 10:52
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Tyúkhús: 140 kcal/100 g

Kukorica: 131 kcal/100 g

Forrás (mert azt hiszed, hogy hazudok): [link]

9 kcal eltérés van, akkor nem hiszem, hogy a zöldségekben nincs energia. Nem vagyok vegetáriánus (maximum szemivegetáriánus), de egyre inkább a zöldségek felé húz a szívem. Ha így kell meghalnia egy állatnak, akkor köszönöm, nem. Amúgy meg elég szívtelen lehetsz, ha ez a videó egy ici-picit sem hat meg, szomorú, hogy te ezt lesz*rod.

2009. dec. 14. 15:18
 26/40 anonim válasza:
100%
köhömm beleszólnék énis... igenis hogy azért nem eszem meg az állatot, mert sajnálom. felőlem az eszi meg aki akarja, én nem kérem a bocit, kösz. miért is ne lennék normális?
2010. jún. 4. 18:22
 27/40 anonim válasza:

Normálisak.Miért ne lennének azok?Minden embernek joga van nemet mondani,a vegák nemet mondanak a húsra.Hol itt a probléma?Az ő dolguk,hogy mit esznek,mi nem szabhatjuk meg az étrendjüket.Nem igazán értem miért kell elítélni a vegetáriánusokat,semmit sem vétettek ellenünk.Sokan közölük még egészségesebbek is,mint azok,aki húst esznek hússal.Többször át kellene gondolni,hogy kinek az épelméjűségét kérdőjelezzük meg,mielőtt véleményt alkotunk az illetőre.Főleg ilyen témában,mint az evés.Elképesztő miken nem tudnak csámcsogni az emberek...

15/L

2010. jún. 4. 21:02
 28/40 A kérdező kommentje:
Tán vega vagy? (: -.-
2010. jún. 5. 13:18
 29/40 anonim válasza:

"Tán vega vagy? (: -.-"

Nem,nem vagyok vega.Csak véleményt nyilvánítottam.Te talán ettől értelmesebb mondatot nem tudsz kinyögni?Nem vagy valami bőbeszédű,a megfogalmazásod sem épp figyelemreméltó.Ha már felteszel egy kérdést,legalább igényesen írd.És ha már annyira kíváncsi vagy másik véleményére,akkor kicsit nyitottabb is lehetnél a válaszokra.

2010. jún. 8. 22:37
 30/40 anonim válasza:

ha annyira közömbös dolog lenne az ,hogy az ember húszt eszik(és ezzel naponta több millió állatot gyilkol le),akkor nem tiltakoznál annyira ellene.Karma?Vágod,mi?

Megjegyzem ,hogy tudomásom van arról,hogy te erőszakos halált fogsz halni,bizonyára egy háborúba.Ne nézz hülyének.Tudom.

2011. ápr. 23. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!