Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen egy "bad tripp"?

Milyen egy "bad tripp"?

Figyelt kérdés
Milyen lehet annyira rossz hogy a szer hatasa utan se tudom feldolgozni?

2014. febr. 12. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#8 nem feltételen attól van. bármi lehet a tartalma. és ez az egész trip dolog nem egy ilyen jól szétszálazható valami, hogy ez azért van mert ez meg ez meg ez. azt képzeld el, hogy az egész élmény olyan, mint valami egymásba végtelenül keresztbe kasul tükröződő és egymáson átszűrődő és körbe körbe egymással hatásban lévő minden :D azt is hozzá tenném, hogy szerintem alap logikai törvények sem úgy viselkednek ahogy kellene és maga az idő sem. az egész túl van a nyelvvel leírható dolgokon. az is, hogy mi van az egoval az sem egy ilyen jellegű dolog, hogy van vagy nincs.

amúgy szerintem a jó érzést maga az jelentheti, hogy lát az ember egy olyan dolgot, ami komoly gyanút kelthet benne azzal kapcsolatban, hogy tényleg az e a világ, ahogy általában tűnik.

2014. márc. 11. 03:02
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Volt már rá példa, hogy valaki nem bírt végig csinálni egy intenzív trippet, és inkább kinyírta magát. Az LSD és a többi pszichedelikus drog képes eljuttatni a mennybe, de akár a pokolba is.
2014. máj. 2. 07:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!