161 cm vagyok és 58-59-60 kg körül vagyok,14 éves lány, Most elkezdtem futni; attól félek, hogy a futással csak erősödni fog a combom (mert főleg ott van súlyfelesleg), de fogyni nem. Ez igaz lehet?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a hájas fajta, nem is duci, hanem inkább "teltkarcsú", elég sok rajtam az izom, de a háj is.2014. jan. 28. 14:57
1/4 anonim válasza:
ha karidó mozgást végzel mint a futás is akkor szlkásodni fogsz és a zsir átalalkul izommá, sokkal csinosabb és egészségesebb leszel töle hidd el.
2/4 anonim válasza:
Nem fog vastagodni a combod a futástól, hanem vékonyabb lesz. Kicsit csökkentsd le a szénhidrátot, csokoládét. Pótold a cukrot Eritritollal. Ezzel készíthettek süteményt, pudingot, vaníliás túrót, palacsintát.
3/4 A kérdező kommentje:
Azt azért gondolom nem lehet minden boltban kapni.. vagy igen? :)
2014. jan. 28. 15:03
4/4 anonim válasza:
nem lehet bio és egészsg boltokban lehet kapni de jó a xilit is. Nekem az eritritnek van egy mellékize ami nem izlik, de 14 évesen ilyenkis felesleggel nem kell drasztikus diéta a sport böven elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!