Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az én hasam még regenerálódik?

Az én hasam még regenerálódik?

Figyelt kérdés
Kb. 1-1,5 éve 107 kg voltam, de lefogytam futással és kevesebb evéssel. Most 78 kg vagyok és 178 cm. Már nem feszül a hasam, sőt a bőr undorítóan lóg rajta. Ha előrehajolok gusztustalanul összegyűlik és csak úgy van ott. Még szeretnék fogyni egy 10-15 kg-t, de az utóbbi 3-4 hónapban elég sok mindennel kellett foglalkoznom úgyhogy szüneteltettem a mozgást. A hasamon lévő csíkok szépen kifehéredtek (korábban halvány lilák vagy bordók voltak) Még csak 16 éves vagyok. Ha a futás helyett/mellett a hasamra is el kezdek edzeni rendbe jöhet? Vagy csak valami műtét segíthet majd? Már sose mehetek bikiniben a strandra?

2013. dec. 28. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt általában csak műtéttel lehet helyrehozni, de mivel még ilyen fiatal vagy és fejlődik még a szervezeted, várj vele, mert van esély a javulásra, de azért arra ne számíts, hogy teljesen helyrejön a dolog, csak addig nem érdemes megműttetni, amíg még ennyire fejlődésben vagy, sokat változhat még a tested, és egy ilyen műtétnél azért nem mindegy, hogy milyen mértékben kell beavatkozni.
2013. dec. 28. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Első körben örülj a látványos fogyásnak, aztán lehet szó a hasi bőr plasztikájáról...
2013. dec. 28. 16:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, örülök neki és remélem, hogy azért nagyjából rendbe jön majd a bőr is... Ha valaki tud valamilyen készítményekről amikkel segíthetném ezt a folyamatot, annak szívesen várom a válaszát.
2013. dec. 28. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!