Mire jó a sok víz ivászat?
amúgy most esett le,78% szerintem te lány vagy... a lányok tény, hogy gakrabban járnak pisilni ez sajnos ilyen... amúgy tüzetesen végigolvastam minden hozzászólást, és tulajdonképen veled végig egyet értettem a mennyiséget leszámítva, és hogy nem vizet hanem folyadékot kell inni... tudom ez már a kákán a csomót verzió, de a leves és a gyümölcs is víz...
azt tartom, hogy megfelelõ sófogyasztás mellett nem szaladgálnál pisilni egybõl továbbra is. a második hozzászólásom rossz megfogalmazásáért pedig bocsánat, nem tudhattam! hogy a többiek korlátlan memnyiséget értenek a "sok" alatt...
amúgy érdemes youtube on rákeresn Dr. Lenkei szavaira a víz/só fogyasztásról, az is eléggé tanulságos.
Hagyjuk, igyál, amennyit akarsz.
Lenkeiről inkább ne beszéljünk, olvastam a könyvét, savazza a gyógyszeripart, hogy csak üzlet az egész, nem az emberek egészsége a cél, erre hopp, kijönnek a Lenkei féle vitaminok, mert wháháá, az enyém jobb, mint a többiekké. Igen, pont ugyanolyan hulladék, mint amiket 3 hónapja lehordott mindennek, szóval vele pont nem kéne példálózni.
Köszönöm szépen a válaszokat, rengeteg hasznos dolgot megtudtam a válaszaitokból.
Többek között, amit most kiemelnénk (persze a többiben is van valami, de úgy érzem ez most rám vonatkozik), az a a só/víz, mert úgyérzem túl sóssan, fűszeresen eszek, és azért járok pisilni. megpróbálok ezen változtatni.
25-ösnek igaza van! A " ne együnk túl sok sót" óvás is a "rosszakarók" által terjesztett vezérmondatok egyike, mert nekik az az érdekük...
Sok só, sok víz/egészséges folyadék - ezek alapvetőek a szervezetünknek, a sejtjeinknek. Na meg persze az összes vitamin, nyomelem - szintén nem a köztudatban elterjedt ("ajánlott") mennyiségben ;)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
igen ám, de nekem vese homokom van, és a sok só, fűszer csak lerakodik.
legalább is nekem ezt mondták, ezért kellene inkább sok folyadékot innom hogy kimossa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!