KingaDORKa kérdése:
A Nagymám horkol! Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
A Nagymamám itt tartózkodik a karácsony ideje alatt. Eddig máshol aludtam, de a mai éjszászakára vendég jött és most abban a szobában alszom, amelyikben a Nagymamám. De nagyon hangosan horkol, nem tudok tőle aludni!!!!! Mit tegyek???2013. dec. 25. 22:47
2/17 A kérdező kommentje:
Ja. Csak az a baj hogy én nagyon rossz alvó vagyok.
2013. dec. 25. 22:54
3/17 anonim válasza:
Èn menn´k egy másik szobába paplannal a földere aludni.Engem is nagyon zavar a horkolás!
4/17 A kérdező kommentje:
De az összes szoba foglalt.
2013. dec. 25. 22:58
5/17 anonim válasza:
Sok ember csak akkor horkol, ha háton alszik. Kérd meg a nagymamádat, hogy az oldalára fordulva aludjon.
6/17 anonim válasza:
Hadházi mindig azt mondja hogy nem hallgatózni kell hanem aludni! :D
Komolyra fordítva a szót, te is írtad hogy csak karácsony idejére van ott, abból már csak egy nap van. Bírd ki :D
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi jó ötlet. De már az oldalára van fordulva.
2013. dec. 25. 23:04
8/17 anonim válasza:
Próbálj másra gondolni, ürítsd ki a fejed. Ez nagyon nehéz, ha rossz alvó vagy. Én azt szoktam csinálni, hogy magamban, hang nélkül énekelek egy dalt folyamatosan (a számolás nem segít, nekem az nem elég monoton) és közben nem gondolok semmire, csak "énekelek". Néhány ismétlés után elalszom akkor is, ha a férjem horkol.
9/17 A kérdező kommentje:
Kösz, kipróbálom. Jó èjt.
2013. dec. 25. 23:10
10/17 anonim válasza:
hallgass zenét fülessel, én mindig azt csinálom ha alszik valaki itt ha nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!