Mi a feladata a nagymamának?
Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 11:49
1/11 anonim válasza:
Semmi. Feladata a gyereknek van az iskolában, felnőttnek a munkahelyen.
2/11 anonim válasza:
Hogy elkényeztesse az unokát :)
Amúgy az, hogy megadja az ellensúlyt a szülői szigorhoz. A nagymama mindig engedékeny, mindig ráér játszani, finom sütit sütni. Rá lehet bízni az unokát akár estére is.
Van is egy vicc erről.
-Mi a közös az unoka és a nagyszülő között?
-Az, hogy tudják a szülőt közösen utálni.
4/11 anonim válasza:
Az enyém feladata úgy látszik az volt, hogy miután apám kitalálta, hogy összeköltöztünk, hogy utána leléphessen, rábízzon a szüleire. Most én vagyok anya és az ő szülei közt a villámhárító, ezenfelül jól elkényeztettek a nagyszüleim, és nem tudok belőle kitörni. K**va élet.
6/11 anonim válasza:
Kijavítani azokat a hibákat, amiket a saját gyereke nevelésekor követett el. Legalább is remélem, hogy anyám jobb nagymama lesz, mint amilyen anya...
7/11 anonim válasza:
Nos, a hatos hozzászóló kapisgája..
..próbáljuk helyrehozni, legalábbis azt hisszük.
sajnos... ez a hajó már elment.
8/11 anonim válasza:
Szeretni és nevelni segíteni az unokákat és a gyermekeit...
9/11 anonim válasza:
6-os vagyok, bocsi az offért de 7-es! Úristen! Tök úgy fogalmazol mint az anyám! :)
10/11 anonim válasza:
Hogy süteményt süssön, és hogy eltegyen a befőttet, aki mást mond azt ne hidd el, az mind csak szóbeszéd, mende-monda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!