Néha a férjem horkol, ha nagyon zavar, akkor megsimogatom, megfordul a másik oldalára és abbahagyja.
Viszont azt nem értem, hogy hogy jön ide a TV?!?!?
Amikor alszunk, akkor a TV ki van kapcsolva, ha meg TV-t nézünk, akkor nem alszunk, igy nem is horkol senki...
2013. jan. 22. 21:36
2/26 anonim válasza:
Szia!
Én rettenetesen rossz alvó vagyok, ezért beszereztem füldugót, és azzal alszom. :) Így egyáltalán nem zavar, ha horkol, semmilyen zajt nem hallok meg, csak reggel picit tovább tart az ébresztőre felébredni (leghangosabbra van állítva).
2013. jan. 22. 21:38
3/26 anonim válasza:
Nekem mindig azt mondták, hogy éjszaka aludni kell, nem hallgatózni. :D
Viccet félretéve, horkol, de meg se hallom, megszoktam, nem zavar.
2013. jan. 22. 21:39
4/26 A kérdező kommentje:
Mert én ilyenkor tvzem ő meg alszik és azért kérdem
2013. jan. 22. 21:54
5/26 anonim válasza:
Engem kifejezetten megnyugtat.
2013. jan. 22. 21:54
6/26 anonim válasza:
Szia! Bár nincs férjem, alakul egy kapcsolatom, és néha együtt alszunk (külön ágyban). Ő "sajnos" szeret hanyatt feküdni, ilyenkor nagyon hangosan horkol. Próbáltam mindig felébreszteni, de ha megsimogatom a vállát mondjuk, akkor nem kel fel, de legalább abbahagyja. :D Szóval amíg bírja a karom, addig tudok pihenni. :D
16/L
2013. jan. 22. 21:56
7/26 anonim válasza:
A férjem szerencsére nem horkol, de korábban volt egy 3 éves kapcsolatom. Én nem tudtam megszokni, az idegbaj kerülgetett, bár nem ezért szakítottunk :) Édesapám nagyon horkol, a másik szobában zavar, ha otthon vagyunk. Anyukámat nem zavarja, megszokta. Ha a férjem is ilyen lesz lehet különszoba mellett döntök. De az alvás nálam szent dolog :)
2013. jan. 22. 22:01
8/26 anonim válasza:
Mi együtt tévézünk és együtt horkolunk. :) Na jó, néha felébredek rá, és néha hiába lökdösöm, tovább horkol, de kibírom, ha elég fáradt vagyok, nem probléma és hát általában elég fáradt vagyok.
2013. jan. 22. 22:01
9/26 anonim válasza:
Az én férjem nem horkol, viszont voltam egy két hetes nyaraláson egy rokonommal, aki igen. Füldugó be, úgy simán ment, nem is hallottam semmit. Az első éjszaka után hozzászoktam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!