Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem érti meg senki?

Miért nem érti meg senki?

Figyelt kérdés

Ez a H1N1 kamu .

Olyan mint a sima influenza .

Fekvéssel meg gyógyszerrel 1 hét alatt kigyógyul ebből is az ember .

Többen betegetek bele az oltásba , ami amúgy szart sem ér , csak a gyógyszergyártók kaszálnak vele.

Akik meg kórházba vannak azok sem H1N1 miatt , a legtöbb tüdő gyulladásos amire ráfogják , hogy H1N1 ,hogy féljen a nép és oltassa be magát mikor fölösleges pénz kidobás. Annyira egyértelmű !!!

Miért nem lehet ezt megérteni ?

16 / L

2009. nov. 25. 23:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
00:08 - ez a "népet lehet butítani" szöveg olyan közhelyes és pont azok, akik mondogatják a legnagyobb népbutítók azok pedig a butított nép, akik mondogatják utánuk ugyan ezt, mint valami papagájok...
2009. nov. 26. 00:12
 12/19 A kérdező kommentje:

Én nem is azt mondtam , hogy nincs H1N1 . !

Én azt mondtam , hogy kamu , nem ugyan az .

H1N1 van ,de minden kivan színezve körülötte .

Honnan tudom , hogy h1n1-m van ? Orvostól, elsőnek a köhögésem miatt mentem ö tovább küldött vérvételre mert 40° lázam volt .

Ez volt kb 1 hete , mára jobban vagyok sokkal.

Szóval emberek H1N1 van , csak éppenséggel túlzásba estek vele , fölösleges népriogatás.

2009. nov. 26. 01:28
 13/19 anonim ***** válasza:

tessék, kislány, ez nem a tévéből van:

[link]

egyébként meg nem hiszem el, hogy egyesek meg azt nem fogják fel, hogy mekkora baromság összehasonlítani az influenzában elhunyt betegeket az autóbalesetes halotakkal. Influenzában általában nem szoktak emberek meghalni, és itt hány halott is van már? Valamint itt az a gond legfőképpen, hogy az influenza sok embert betegít meg egyszerre és bekreppál egy egész ország, mert mindenki otthon fekszik. Ez a lényege és ezért oltogatnak (ja és biztos nagyon sokat keresnek az oltáson azzal a rengeteg ingyen beoltott emberrel, valamint ha nem oltatod be magad és egy csomó vitamint meg antibiotikumot kell szedned a megelőzésre, kezelésre, az sokkal több pénz, mint egy oltás ára.....)

Hülyék.

2009. nov. 26. 08:17
 14/19 anonim ***** válasza:

"Többen betegetek bele az oltásba"

Én ezen haltam be, tudtommal a világon még senki sem betegedett bele az oltásba, kivéve az az egy szem francia srác, de már annak is kutya baja.

Most komolyan, ezt honnan veszed? Kicsit túlképezted magad!

2009. nov. 26. 09:05
 15/19 anonim ***** válasza:

09:05 - Kanadában nagyon sokan allergiás reakciót mutattak az oltásra. Szerencsére mindegyiküknél múló volt a dolog, viszont egy anyuka meghalt az oltás után még vizsgálják az eset körülményeit.

Ettől függetlenül teljesen értelmetlen dolog egy kalap alá venni a Kanadában forgalmazott, Angliában gyártott gyógyszert a magyarral. A magyartól az elmúlt 15 évben, amióta ugyan ezzel az összetétellel gyártják még soha nem halt meg vagy betegedett meg tartósan senkit (ez már 18-19 millió oltást jelent).

Ha Dzsibutiban egy pék véletlenül patkánymérget süt a kenyerébe attól még itt ugyan úgy fognak kenyeret venni az emberek...

Amúgy a kanadai esetben is maga a gyógyszergyártó kérte a kanadai kormányt, hogy szüntessék be az oltást, amíg kivizsgálják az anya esetét. Ugye a nagy csúnya profitorientált gyógyszergyárak, akik a mi halálunkkal üzérkednek...

2009. nov. 26. 10:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Kanadában csak egyetlen egy szállítmány okozott problémákat, valószínűleg az nem megfelelően lett legyártva/szállítva.
2009. nov. 26. 12:19
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Eddig sem tudtam hogy beadassam e vagy sem, de most már pláne nem tudom. Attól félek hogy már lappang bennem és akkor adatom be a vakcinát, akkor rosszabb lesz.
2009. nov. 26. 13:14
 18/19 anonim ***** válasza:

13:14 - gondold végig logikusan, ha beadatod magadnak és közben influenzás is leszel, akkor szerinted mennyire lehet rosszabb a több millió aktív, szaporodó vírus okozta betegség attól a néhány száz elölttől?

Ellenben ha akár csak 4-5 nappal a megbetegedés előtt kapsz oltást már hamarabb fogsz túlesni a betegségen.

Magyarországon az elmúlt években influenza ellen oltott 16millió ember közül soha senkinek nem lett még influenzás szövődménye!

2009. nov. 26. 14:06
 19/19 anonim ***** válasza:
13:14 A h1n1 kb csak egy, max két napig lappang, szóval ilyesmin nem kéne agyalnod. Amúgy tegnap volt feltéve egy kérdés pont ezzel kapcsolatban, amit leírtál, hogy lesz e bajod az oltástól, ha már benned van a vírus, mikor megkapod. Egy hiteles válasz szerint semmi bajod nem lesz, de ezt én, mint eü-s is megerősíthetem.
2009. nov. 26. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!