Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Senki sem érti...

Mit csináljak? Senki sem érti meg a bajom.

Figyelt kérdés
Nagyon sokat hiányoztam már, mert nem tudok emberek között lenni, sírógörcsöt kapok a suli közelében, de nem érti meg senki, apámat se érdekli mit érzek... Azt hogy nem azért "lógok" mert nem akarok felkelni, meg mert utálok tanulni, hanem mert egyszerűen... NEM BÍROK EMBEREK KÖZT LENNI!!! Mit csináljak már hogy felfogja?:((
2009. dec. 6. 22:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Már az előző kérdésedre is megírták, hogy pszichológus tud csak segíteni.

Majd látja, hogy mennyire súlyos, esetleg pszichiáterhez utal.

Lehet, hogy elég lesz vele csak beszélgetned, vagy ha nem, akkor ad igazolást, hogy elitézhessétek a magántaulói jogviszonyt. Ekkor csak belátja már apukád is, hogy msuzáj.

2009. dec. 6. 22:20
 2/25 A kérdező kommentje:
De ahoz sem akar elvinni. "Nincs semmi bajod csak lusta vagy" Nem érdekli semmi...
2009. dec. 6. 22:22
 3/25 anonim válasza:

Én nem tudom neked ajánlani a magántanulást.

Én is ezt csináltam.

Majdnem ugyanez volt velem is a helyzet. Elmentem orvoshoz, írt fel gyógyszereket, suliban megbeszéltük, hogy magántanuló leszek.

Elkezdődött, jöttek vizsgák, sikerülgettek.

Aztán új év, az utolsó és az igazgató és a tanárok folytatták, hogy semmibe vesznek.

Nem hogy segítettek volna. Éreztették velem, hogy úgy sem fog sikerülni, az osztálytársak meg kibeszéltek és kiröhögtek.

Ott kellett hagynom.

Nekem ilyen volt... sajnos.

2009. dec. 6. 22:28
 4/25 anonim ***** válasza:
Miért kell téged vinni - el tudsz egyedül is menni.
2009. dec. 6. 22:28
 5/25 A kérdező kommentje:

Második: TE hogy voltál magántanuló? Mármint én arra gondoltam ami az egyik barátom is, hogy ilyen estin, 5 fős "osztály"látszám

harmadik: hát szerintem 18 alatt nem foglalkoznak az emberekkel sehol mert mi "cselekvőképtelen kis senkik" vagyunk...

2009. dec. 6. 22:30
 6/25 anonim ***** válasza:
18 év alatt is foglalkoznak veled, csak pl. mütéthez kell szülöi beleegyezés, de arról itt szó se lehet. A körzeti orvostól kell átutálás, és akkor fogadnak.
2009. dec. 6. 22:40
 7/25 anonim ***** válasza:
Bocs: átutalás (nem átutálás - elirtam)
2009. dec. 6. 22:40
 8/25 A kérdező kommentje:
ja csak a házidokihoz kell lemennem és ő intézi?
2009. dec. 6. 22:47
 9/25 A kérdező kommentje:
De amúgy mit gondoltok, ez tényleg csak lustaság vagy valami más?:S
2009. dec. 6. 22:48
 10/25 anonim ***** válasza:

Első vagyok, amúgy velem is ugyanez a helyzet, csak én 12.-es vagyok, és úgy vagyok vele, hogy ezt a pár hónapot majdcsak kibírom valahogy.

Mondjuk én az osztályt, a tanárokat, vagyis az egész iskolát utálom. Komolyan mondom, az egész iskolában 2 tanár normális, a többi pszichiátriai eset. :) Egy sz*r szakközépbe járok..

Egyébként nem hinném, hogy szimplán lusta vagy. Az már régen rossz, ha sírógörcsöket kapsz.

Én is képtelen vagyok az órákra tanulni, de amúgy meg mindig a könyvtárban vagyok, ha lógok. Egyszerűen undorodom az iskolámtól.

Amúgy igen, elég elmenned a házidokihoz, vagy a suli dokijához, majd ő továbbküld. Vagy elméletileg van minden iskolának pszichológusa, azt is megpróbálhatod.

2009. dec. 6. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!