Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Senki sem érti...

Mit csináljak? Senki sem érti meg a bajom.

Figyelt kérdés
Nagyon sokat hiányoztam már, mert nem tudok emberek között lenni, sírógörcsöt kapok a suli közelében, de nem érti meg senki, apámat se érdekli mit érzek... Azt hogy nem azért "lógok" mert nem akarok felkelni, meg mert utálok tanulni, hanem mert egyszerűen... NEM BÍROK EMBEREK KÖZT LENNI!!! Mit csináljak már hogy felfogja?:((
2009. dec. 6. 22:05
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Most ezzel mi a baj? :O Istenem mennyi hülye ember -.- Ja emo persze... valószínű.
2009. dec. 8. 12:33
 22/25 A kérdező kommentje:
Majd talán ha vagdalom magam, meg meg akarom ölni magam ha elhagy a pasim és jajj de igazságtalan a világ, akkor emo leszek. addig hagy döntsem el én... köszi
2009. dec. 8. 12:34
 23/25 anonim ***** válasza:

nem csak az az emo aki vagdossa magát.de végül is mind1.

valószínű te tényleg nem vagy emós. szociális fóbiád van.

elég gáz ha apukádat ennyire nem érdekled,de ha ő nem akkor lépj te. menj el a házidorvoshoz és ő majd eligazít.

sok szerencsét, és mielőbbi gyógyulást!

2009. dec. 8. 19:50
 24/25 anonim ***** válasza:

Látom régi a kérdés de ha még mindig gondod van talán segíthetek.

Nekem ugyanez volt, csak a zenesulimmal. Utáltam, sírógörcsök, stb. Végig stresszben éltem, a körmeimet csontig rágtam, aztán nem bírtam tovább és ott hagytam. Szerintem ezt te is megpróbálhatnád, mert nekem azóta minden visszaállt a "rendes kerékvágásba". Ezek a dolgok légkörtől függenek, lehet h másnak nem is tűnik felm csak neked, hogy ott vmi nem jó. Vagy csak egyszerűen benned hoz fel olyan dolgokat, ami kiváltja a sírógörcsöt, stb. Sztem nem biztos hogy beteg vagy.

Viszont ez csak a sulinál van így vagy máshol is? őszintén...

mert ha csak a sulinál akkor lehet hogy elég egy váltás. Ha máshol is akkor menj dokihoz, de ne ijedj meg, szerintem nem komoly.

Hú most ennyi jutott eszembe hirtelen majd írd meg hogy mi van veled:)

2010. márc. 29. 17:57
 25/25 A kérdező kommentje:
Csak sulival van ez, és csak ezzel. De már megoldódott :) Végre meghallgattak :D
2010. márc. 29. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!