Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tudok még csinálni? Senki...

Mit tudok még csinálni? Senki sem tudja, mi a bajom

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok. Féléve kivették a vakbelemet, most megint hasi fájdalmaim vannak egy ponton. Folyamatosan és erősek. Voltam hasi UH-n, vérvételen, vizeletet is adtam, ezek negatívak. Nőgyógyászat nem fogad, mert szerinte nem nőgyógyászati eredetűek a panaszok, sebészet nem fogad, mert szerinte nem sebészeti eredetűek a panaszok, mégis mi a bánatos eget csináljak? Nőgyógyászaton augusztusban voltam, ott miómát és PCOS-t állapítottak meg, de ez egy jó nőgyógyász, mert a többi 6 még ennyit se látott (mindenhol egészségesnek lettem nyilvánítva, ami tökjó, csak ne lennék ilyen rosszul). A sebészeten kértem hasi CT-t, hátha az többet lát, elküldtek vele a búsba, hogy az egy drága vizsgálat, és ha fáj a fejem, akkor se egyből CT-re megyek. Jelzem, nem jött be neki, mert nem egyből mentem, kb 1 hónapja van, hogy erőteljesebben fáj a hasam, előtte csak sajgott folyamatosan, azzal nem mentem el. És bizony a fejfájásról meg annyit, hogy voltam én már koponya MR-en is, és csak az mutatta ki, hogy agyalapi mirigy jóindulatú daganatom van (hipofízis adenoma). Ezért szerettem volna a hasamat is feltérképeztetni, mert 1 éve a gasztroenterológiát is megjártam, tükröztek alul-felül, semmi, mégis van valami, mert az egészséges nem így érzi magát. De nem vitatkoztam. Mit tudok még csinálni?
2009. nov. 13. 11:53
 1/4 A kérdező kommentje:
A vérvételen annyi volt, hogy a trombocitaszámom volt magasabb kb 100-zal, de azt mondták, ezzel ne foglalkozzak.
2009. nov. 13. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Harcolj körmödszakadtáig,hogy minden vizsgálatot elvégezzenek.Keress,egy jó belgyógyászati magánrendelőt,ott kell lobbiznod az igazadért.Anyukámnak hasonló gondjai voltak,de ortopédiai jellegűek,és a magán belgyógyász intézett neki mindent,mert a körzeti orvos tojt rá.Ne add fel.
2009. nov. 13. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Magánorvoshoz menj el feltétlenül. Valahogy szorítsd ki rá, és az majd elküld vizsgálatokra. Meg tudja oldani, mert ált. a magánorvos is bent dolgozik a kórházban. Sok szerencsét!
2009. nov. 13. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:

a háziorvosodhoz menj el el. ott meséld el neki ezt. ő tud írni neked beutalót, akár CT-re is, és akkor kötelesek lesznek megcsinálni.

mindenképpen a háziorvosoddal beszélj erről, vagy ha nincsen akkor keress egy kedves, aranyos háziorvost aki segít rajtad.

2009. nov. 13. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!