Elmondjam apanak vitessem be magam az ügyletre? Edzésen rozsdas szög állt a lábamba lekezeltek betadin kötés és mondtak vitessem be magam az ügyelere anyaval mert tetanuszt kell kapjak. De félek. Nagy baj lehet ha nem mondok el anyanak semmit?
Figyelt kérdés
Amúgy eléggé átvéreztem a kótést ez baj? A tetanusz milyen nagyon faj nem ártalmas? Félek2013. nov. 29. 18:29
21/34 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Orvosi ügyeletre kell menni. A 17. kerületi felnőtt orvosi ügyelet itt van: [link]
De ha még gyerek vagy, akkor gyerekorvosi ügyeletre is mehetsz.
22/34 anonim válasza:
De ha akarod, anyukádat megvárhatod, 1-2 órán nem fog múlni, de NE hanyagoljátok el, mert tényleg belehalhatsz. A szuri sokkal kevésbé lesz rossz, mint a rozsdás szög.
23/34 A kérdező kommentje:
Na nem mentünk be tegnap most meg korhazban vgyok ügyeleten épp s baromi sokan vannak elöttünk.elkezdett jönni a piros csík.és anya mondta hogy na akkor mégis be kell jönni irhatnatok unatkozom itt
2013. nov. 30. 14:46
25/34 anonim válasza:
Gratulálok anyukádnak, komolyan, hogy nem vitt be tegnap.
A piros csík megöl, ha elér a szívedig. Nehogy hazamenj!
26/34 A kérdező kommentje:
Most még várjuk hogy bekerüljünk sajna hoznak hordagyon is embert mentő és nekik elsobbsegük van na de kivarjuk de szuritol félek
2013. nov. 30. 15:27
27/34 anonim válasza:
Nem kell félni nyugi! A sebed sokkal jobban komolyabb, mint az a szuri.
28/34 A kérdező kommentje:
Na tul vagyok kaptam szurit popóba ú azért fájt most meg benntartanak megfigyelesre sajna holnap reggelig itt fogok unatkozni. Ilyn lepedővel elválasztott agyak vannak jó mi?
2013. nov. 30. 16:37
29/34 anonim válasza:
Sajnálom, de jobb így, hidd el, nagyobb baj is lehetett volna belőle.
30/34 A kérdező kommentje:
Hát ja de be vagyok parazva mert anyam itthagyott hogy holnap jön és vért fognak venni! És félek a vérvételről. Meg rajtam van egy ilyen vérnyomasmerő ami méri a vérnyomast majd magátol azt mondtak időnként ne ijedjek meg lefektettek ide ááá. Még jó hogy fel van töltve a telom. Azt mondtak vetközzek le de inkabb ruhaban fekszm reggelig csak kibirom anya hagyott itt 2000 ftot meg az automatabol vett nekem csokit meg kolat eleg ehes vagyok de nem volt büfé.
2013. nov. 30. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!