Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elmondjam apanak vitessem be...

Elmondjam apanak vitessem be magam az ügyletre? Edzésen rozsdas szög állt a lábamba lekezeltek betadin kötés és mondtak vitessem be magam az ügyelere anyaval mert tetanuszt kell kapjak. De félek. Nagy baj lehet ha nem mondok el anyanak semmit?

Figyelt kérdés
Amúgy eléggé átvéreztem a kótést ez baj? A tetanusz milyen nagyon faj nem ártalmas? Félek
2013. nov. 29. 18:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Na, elmentél?
2013. nov. 29. 18:58
 12/34 A kérdező kommentje:
15 nem kaptam még sose tetanuszt . És félek! De nincs bepirosodva csak atverezte a kótést. Apa van csak itthon anya 6 ig dolgozott de sztem nemsoka itthon van. De azt se tudjuk melyik az ügyeletes kórház . Nem tudja valaki pesten melyikbe lehet menni?
2013. nov. 29. 18:58
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem mentem el de félek a szuritol is de attol is ha nem mondom meg. Apa reszeg vele nem egethetem magam és nem tudom hova kell menni!! Varom hogy anya hazajöjjón és megkérdezem mi legyen csak az a baj most mondja apa hogy anya meg megy a mamaékhoz is. Mamaék a 12. Kerben laknak mi meg a17 ben. De lehet elmegyek egyedül de hova lehet menni??? Vagy elmehetek a janos korhazba is mert mama ott lakik közel és oda anya odajöhetne ha felhivom
2013. nov. 29. 19:01
 14/34 A kérdező kommentje:
Nagyon megijesztettetek amit irtatok!!!
2013. nov. 29. 19:02
 15/34 A kérdező kommentje:
Ja és anya a mechwart ligetnél dolgozik most akkor mit csinaljak hova menjek?
2013. nov. 29. 19:03
 16/34 anonim ***** válasza:
Hívd fel anyukádat!!! Most!!
2013. nov. 29. 19:03
 17/34 anonim válasza:
Ne féljél. Ugyanolyan mint egy szuri, pillanatok alatt túl leszel rajta, és megnyugodsz. Inkább a most egy tetanusz, mintsem később ha beteg leszel TÖBB injekció. Szerintem is hívd fel. Jobbulást!
2013. nov. 29. 19:10
 18/34 A kérdező kommentje:
Köszi ki van kapcsolva! Kivagyok már mit tegyek segitsetek!!elinduljak egyedül vagy sem apanak elmondtam vegülis de részeg! Azt mondta menjek el vagy varjam meg anyam mi legyen most!.
2013. nov. 29. 19:32
 19/34 anonim ***** válasza:
Szomszéd? A legjobb barátod szülei?
2013. nov. 29. 19:51
 20/34 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak a telefonszámok, hívd fel őket és kérdezd meg mi legyen. Szerintem félreértettünk, mert ha csak arról van szó, hogy anyukádat akarod megvárni, az még belefér, csak úgy jött le mintha egyáltalán nem akarnád orvosnak megmutatni.

2013. nov. 29. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!