Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezt nézzétek meg! Ezt akkor...

Ezt nézzétek meg! Ezt akkor honnan tudták?

Figyelt kérdés

A 6.perctől kezd érdekessé válni...:)

http://www.youtube.com/watch?v=MtRJvilGTng#t=6m22s

2009. nov. 18. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
a H1N1 nem most van elöször magyarországon,sőt a világon sem,csak soha nem fujták fel annyire!
2009. nov. 18. 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

14:19 - ja, végül is a spanyolnáthán, ami szintén h1n1 volt nincs is mit felfújni... :D

Amúgy a jelenet vicces, bár sok köze nincs az egészhez, hisz az oltás nem kötelező és sokan eleve ingyen kapják.

2009. nov. 18. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem, hogy mi is a kérdés?!
2009. nov. 18. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

h1n1 nem azonos a spanyol náthával. Hülyíted itt a szerencsétlen népet...

megyek is unom már ezt a sok pánikkeltőt akiknek fogalmuk sincs róla miket irogatnak ide (az oltás agyadagantot okoz,bénulást,stb stb ) a másik oldalról meg h1n1= spanyol nátha.Hallottál már te virústörzsekről? Olvasgass egy kicsit mielőtt FASZSÁGOKAT beszélsz

2009. nov. 18. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:

14:28 - a spanyol nátha nem egyenlő a mostani vírussal, de törzsbe konkrétan ugyan abba tartoznak, sőt, egy típusba, sőt, egy altípusba is (H1N1).

Én csak arra reagáltam, hogy az első szerint a h1n1 vírus nem lehet veszélyes. Igen is lehet, lásd spanyolnátha. Sehol nem állítottam hogy ez a mostani is olyan veszélyes lenne....

2009. nov. 18. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
olvass utánna a H1N1-nek!sokkal nagyobb veszélyeket rejt magába az oltás mint maga a betegség!első válaszadó voltam
2009. nov. 18. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
14:39 - és hol olvassak utána a kurucinfón vagy a Lenkei oldalán? :D Az oltásnak semmilyen valós veszélye nincs, legfeljebb néhányak agyában... :)
2009. nov. 18. 14:40
 8/8 A kérdező kommentje:
jaj ne már...én nem azt akartam hogy vitázzatok, hanem csak megmutatni, hogy milyen vicces a videó:)
2009. nov. 18. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!