Akik oltatták magukat h1n1 ellen: milyen mellékhatásaitok lettek?
Hogy tisztázzuk a vitát: Nem az összes ismerősöm, abból azért jóval több van. A beoltott ismerőseim közt lettek betegek. Számszerint nyolcuknak lett 40-en fokos láza, plusz egy, anyukám főlöke illetve én.
Nem kell elhinned, de nem értem miért hiszed, hogy érdekem lenne hazudni. Tudom, hogy vannak itt elég sokan akiknek ez a heppjük, de én nem vagyok ilyen.
Kérdezőnek: ne félj beoltatni magad! Csak páran voltunk ilyen pechehesek, de még mindig jóval többen vannak azok akik nem lettek utána betegek!
Ja, ezeknek az ősi indián módszereknek köszönhettük, hogy annó 35 volt az átlagéletkor.
Te pedig minimum 75% eséllyel azoknak a bizonyos kötelező oltásoknak köszönheted az életed, mert nagyjából ilyen arányú csecsemő- és gyermekhalandóságot okoztak azok a betegségek annó - indián módszerek ide vagy oda - az oltások előtt.
Sajnos az ember mindig nehezen becsüli meg azt, amit a s*gge alá tolnak. Persze fontos a pozitív hozzáállás, ez vitathatatlan, de hidd el, a vakbélgyulladást semmiféle pozitív gondolat nem gyógyítja az influenzában meghaló egészséges emberek közül pedig egyik se hitte volna mondjuk 1 hónappal korábban, hogy ő biz influenzában fog meghalni. Örülj neki, hogy egészséges vagy, de ne akard elhitetni az emberekkel, hogy csak gondolniuk kell rá és nem lesznek influenzásak, nem vagy te se csodadoktor és a valóság az, hogy az emberek jelentős része a modern orvostudománynak köszönheti a puszta létezését is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!