Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akik oltatták magukat h1n1...

Akik oltatták magukat h1n1 ellen: milyen mellékhatásaitok lettek?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos muszáj beoltatnom magam, apu ragaszkodik hozzá- Mire számítsak?
2009. nov. 17. 19:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
Én 2 hete kaptam,azóta vízen járok,repülök,és a hajam helyett pénz nő.Amúgy semmi.
2009. nov. 17. 19:56
 2/24 anonim ***** válasza:
55%

40 fokos láz. És ez nem egyedüli eset. Eddig az összes ismerősöm aki beoltatta magát a 90%-a nemsokkal később 40 fokos lázzal és influenzával nyomta az ágyat...

Persze vannak kivételek, reméljük te se leszel beteg tőle.

2009. nov. 17. 19:57
 3/24 anonim ***** válasza:

Én egyszerre kaptam mindkettőt és ugyan az volt a mellékhatása, mint 7 éve minden évben amikor oltatom magam:

kábé 2 napig fájt az oltás helye egy kicsit és úgy nagyjából ennyi. Egyáltalán nem zavaróan, de azért érezni, főlag ha megnyomja valami.

Amikor másodszor oltattam magam 6 éve akkor másnap reggel 37,2 voltam, de délre elmúlt.

2009. nov. 17. 19:57
 4/24 anonim ***** válasza:
40%

19:57 - tudod ki hiszi ezt el. Sehol senkinek nem lett baja tőle, de pont a te ismerősi körödben mindenkinek 40 fokos láza lett.

Azért külön vicces, mert még arról is beszéltek a sajtóban, hogy 30 embernek fájt tőle kicsit jobban a keze az átlagnál, de arról, hogy a Ti környéketeken mindenkinek 40 fokos láza lett az oltástól érdekes módon sehol nem hallottunk még...

2009. nov. 17. 19:59
 5/24 anonim ***** válasza:
84%
azért a kedves előző hozzászólónak üzenném,hogy az én baráti körömben is mindenki beteg lett mára úgy,hogy tegnap kapták az oltást.én azért nem vagyok beteg,mert nem kértem oltást. úgy mellesleg idefűzöm....
2009. nov. 17. 20:03
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi se lessz csak ami szokott:

hőemelkedés, fejfájás, fáradékonyság bőrpir és kicsi fájdalom az oltás helyén! 10 éve oltanak M.o-n és 1 ember lett rosszul miatta de 1-2 nap altt kiheverte! Én is oltatom magamat!

2009. nov. 17. 20:03
 7/24 anonim ***** válasza:
75%

19:59 Nem ismerlek így telibe lesz*rom a véleményed, hogy mit hiszel el és mit nem. Mondtam, hogy vannak kivételek, tudomásul veszem, nem vagyok az oltás ellen. Igen, voltam olyan pekhes, hogy megbetegedtem tőle és igen, a környezetemben is sokan lettek tőle betegek, van ilyen.

A kérdező feltett egy kérdést én meg arra válaszoltam, más véleményére nem vagyok kíváncsi.

2009. nov. 17. 20:04
 8/24 anonim ***** válasza:
17%

Jól van, lepontoztál. Én attól még tudok majd aludni, de azt nem tudom, hogy Te hogy tudsz aludni azzal a tudattal, hogy félelmet keltesz másokban a hazugságaiddal.

Ezért nincs már semmi értelme ennek az egész oldalnak, a magyar internetkultúra nem létezik, az emberek az arctalanságot kihasználva úgy hazudnak ahogy a kedvük tartja, a lelkiismeret pedig már ritka jelenség...

2009. nov. 17. 20:05
 9/24 anonim válasza:
Nincs semmi mellékhatása, most érkeztem haza pont a dokitól, és mondta hogy több mint száz gyereket beoltott már, és semmi. Egyébként felesleges, ugyanennyien halnak meg évente influenza A-ban, szóóóval :)
2009. nov. 17. 20:07
 10/24 anonim ***** válasza:

Nekem enyhe hőemelkedésem volt aznap este, kis karfájás, egyszerre kaptam mind a 2 oltást.

Nálunk és az ismeretségi körben(munkahelyen ingyen adták így sokan megkapták) ennél nagyobb problémája senkinek sem volt tőle.

2009. nov. 17. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!