Akik velem együtt oltattak h1n1 ellen, ti is féltek, hogy mi lesz ha mégis elkapjátok? Vagy csak én vagyon ilyen nyomi?
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 20:56
1/15 anonim válasza:
Beoltatni magad alapból öngyilkosság,tudlak sajnálni :\
2/15 anonim válasza:
Én nem oltattam mondjuk, de most beteg vagyok. Orvos csinált tegnap h1n1 tesztet, kiküldte az ántsz-nek. Türelemmel várom az eredményt.
3/15 anonim válasza:
Akkor úgy látszik én öngyilkos hajlamú vagyok... Beoltattam magam, de semmi bajom, még náthás sem lettem.
Elég sokan oltattak már, de érdekes módon még mindegyikünk él.
5/15 anonim válasza:
már nem mindenki. körzetünkben néni oltás után talán 3. nap halt meg. neki is volt más betesége, akárcsak az influenzaáldozatok többségének
6/15 anonim válasza:
Nem félek.
Ha beoltatod magadat, akkor is elkapod, csak enyhébb lefolyású lesz!
8/15 anonim válasza:
Én elkaptam, de itt vagyok. 39 fokos láz, hányás, hasmenés. Ez utóbbi gőzerővel öt napig. A torkom fájt, de nem haltam bele. 24-én voltam utoljára beteg, azóta kutya bajom.
9/15 anonim válasza:
Én beoltattam magam és egészen mástól félek. Láttam egy videót a youtubon ahol egy professzor beszél arról ,hogy senki semmiképen ne oltassa be magát , mert azok az oltások amiket kapunk mind méreg , hogy kiirtsák az emberiséget. Nincs is ilyen h. h1n1 ez egy kitalált szar, hülyitik a népet és mindenki gyorsan magába nyomatja az oltást. És ez a méreg majd csökkenti a népesség létszámát: van aki 2 héten belül meghal van aki 10 de mind meghalunk:) de lehet nem így lesz
10/15 anonim válasza:
Én sem oltattam be magam.sem a családom.Ez is olyan influenza,mint a többi.Van olyan ismerősöm,aki minden évben beoltatja magát influenza ellen,én soha.Legalább 20 éve nem voltam influenzás,ő pedig évente az oltás ellenére is az,van amikor egy évben kétszer is.Fontosabb a sok vitamin,levegő,megelőzés,és annak biztosan nincs mellékhatása.Különben minden évben 100-200 ember hal meg az országban influenzában,most pedig 49-es haltak meg eddig,azok legtöbbjének is más betegsége is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!