Akik még 2011 január közepéig nem oltatták be babájukat, kisgyermeküket H1N1 vírus elleni vakcinával, miért nem tették?
Azért mert január közepe után sem fogok...
Tavaly terhesen nem oltattam, most sem fogok! A 11 hónaposat meg főleg nem!
Az első válaszoló "praktikáiban" hiszek én is!!!
Mert sose voltam influenzás, és sose kaptam oltást sem miatta, ezt most sem fogom megtörni.
Bérescsepp, mézes tea, alapvető higiénia betartása, ennyi elég, a 18hónaposom kaphat már bőven bérescseppet, kap is, vitamint, az újszülött meg szopizni fog remélem...
Az egyik csatornán láttam az előbb egy riportot.Ott a virológus azt tanácsolta pl. a kismamáknak, hogy oltassák be magukat.Hm.Érdekes.Azt tanácsolta, hogy a hagyományos influenza ellenes oltóanyaggal.A H1N1-est nem mondta, hogy nem ajánlja, de kikerülte a választ.
Na, most én tuti nem oltatnám magam a hagyományossal, mert egy raklap emberrel találkoztam az idén, akik beadatták, és hetek óta küzdenek a náthával meg a torokfájással.Olyan is volt, aki mondta, hogy másfél hónapja kínlódik az oltás miatt.
Ha a hagyományost nem szeretném, a virológus meg valamiért nem akarta tanácsolni a H1N1 ellenit (talán mert felesleges), akkor minek menjek oltatni?
Amúgy barátnőm beoltatta magát és két gyerekét tavaly.Nagyon szépen elkapták mind a hárman a H1N1-et.
Hát így köszönöm nem kérem sem a babámnak, sem magamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!