Akik még 2011 január közepéig nem oltatták be babájukat, kisgyermeküket H1N1 vírus elleni vakcinával, miért nem tették?
Tavaly sem és idén sem oltatjuk be magunkat, én nem hiszek benne, mint ahogy a rota vírus és a bárányhimlő elleniben sem
Pedig nem vagyok kifejezetten oltás ellenes, csak szerintem ezek felesleges megterhelést jelentenek a szervezetünknek.
Ráadásul utálom, amikor valamiről ennyire meg akarnak győzni és még a csapból is ez folyik, hogy úristen, világjárvány van és milyen veszélyes, mert a 6 milliárd (vagy már 7?) emberből belehalt vagy 1000...
Persze, ha már 1 milliárdan lennének, akkor megfontolnám a döntésem.
Ha esetleg influenzásak leszünk, akkor kibírjuk azt az 1-2 hetet, amíg meggyógyulunk, a szövődményeknek pont annyi az esélye, mint ha pl. az utcára kilépve elüt egy autó, de lehet, hogy még kisebb.
Ja és szedünk mi is Béres cseppet, extra C-vitamint, Oscillococcinumot, Echinacea-t, sűrűn kezet mosunk és kerüljük a beteg embereket. Ennyi.
Tavaly terhesen bevettem a cumit, oltattam. Magamat és a családot is.
Idén nem fogok.
Főleg nem a félévesemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!