Hogyan másszak ki a megfázásból péntekig?
Lázam nincs, csak kicsit eldugult az orrom, fáj a fejem, és a torkom. Egész nap nagyon sok teát ittam, próbáltam könnyű ételeket enni, felhasználtam 2 db Mebucaint, és most bevettem egy Rubophen tablettát. Mit tehetnék még, hogy péntekig helyrejöjjek? Két napja vagyok ebben az állapotban.
19L
embere válogatja. én ismerem magam és tudom, hogy 1-2hétig nem szabadulok tőle. ha beledöglök se.
fejfájás, közérzet, fájdalmakra: aspirin C pezsgőtabletta
köptetésre pl paxirasol-t
torok fertőtlenítésre cukorkákat, pl tantum verde, strepsils esetleg valami gargalizáló cucc, phologosol
orra valami orrspré
ezek közül válogathatsz, de lényegében csak a torokcukorkáknak van komolyabb értéke, mert fertőtlenít, esetleg még a gyulladáscsökkentés pl aspirinnél. (asszem arra is jó)
de igazából a megfázást nem lehet gyógyítani, majd a szervezeted elintézi. amit tehetsz az a sok pihenés és sok folyadék. ha péntekig ki se kelsz az ágyból és sokat teázol, sokat pihensz, akkor van esély rá, hogy helyrejössz kicsit.
doki szavait idézem: "ki kell feküdni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!