Egy sima megfázásból bekövetkezett hangszalaggyulladás meddig tart? Tapasztalatokat is szívesen olvasok.
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, kaptam is rá gyógyszereket, mondta, hogy nem kellene beszélnem, csak nem tudom, hogy ez meddig tart, nagyon nehéz megállni, hogy ne beszéljek, főleg úgy hogy köhögök is mellette.2012. jan. 19. 18:45
1/2 anonim válasza:
Ha beszélsz, akkor nem fogsz meggyógyulni, sőt a hangszálaid is tönkremennek. Ne beszélj; tekintsd magad némának. Írasd ki magad, és mindig legyen a kezed ügyében papír és írószer. Igyál sokat, és kerüld a szélsőségeket az étkezésben: kerüld a forrót, a hideget, a szénsavast, az alkoholosat, és a csípőset. Ha cigatettázol, tedd le a cigit. Szedd be rendesen a gyógyszereidet, és akkor akár egy héten belül elmúlhat a köhögés. Ajánlom még a sós vizes inhalálást, a mézet és a lila hagyma levét.
2/2 anonim válasza:
Nálam ugyan nem megfázás vagy fertőzés volt, de két hétig rossz volt a hangom, és ennek ellenére szinte kényszerítettek beszélni. Aztán elmentem az orvoshoz, két és fél hétig nem nagyon szólaltam meg, és rendbe jöttem. Szóval nyugi, nincs veszve minden!
Addig ajánlom, hogy tanuljátok meg a családdal a daktilt, és készíts magadnak betűtáblát; ezelk segítenek a beszéd nélküli közlésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!