Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megfázásból adódó taknyosodást...

Megfázásból adódó taknyosodást, rekedtséget elkaphat egy kisbaba?

Figyelt kérdés
Folyik az orrom meg be vagyok rekedve, de ezen kívül nincs más tünetem. Úgy gondolom, hogy nem fertőző, egyszerűen megfáztam, viszont kisbabás házba mennék holnap, nem akarom hogy a baba vagy az anyuka beteg legyen miattam. El merjek menni vagy inkább maradjak? Lehet, hogy hülye a kérdés, de inkább megkérdezem és a többség válasza mellett döntök.
2013. jún. 12. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Simán bele is halhat!

Nincs olyan, hogy "csak" megfázás. Ez egy baktériumfertőzés lesz, ami ellen ő még nincs védve!

NAGYON FERTŐZŐ! NE MENJ ODA!!!

2013. jún. 12. 12:47
 2/4 Andizsuzsi ***** válasza:
El. Olyan betegség, hogy megfázás nincs. A meghűléssel érzékenyebbé válik a szervezet a vírusokra és/vagy baktériumokra, a tüneteket már ezek okozzák. Inkább menj később.
2013. jún. 12. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen betegség hogy megfázás nincs! A megfázás csak legyengíti a szervezetet és a mikroorganizmusok könnyebben betegítenek meg!Egy torokgyulladást is elkaphat bárki a tunetek meg mikroorganizmusra utalnak!
2013. jún. 12. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Kisbaba gyakorlatilag bármit el tud kapni, inkább hanyagold ezt a látogatást.
2013. jún. 12. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!